Adeona PIM

Systemaattisesta  tuotetiedonhallinnasta hyötyvät niin yrityksen työntekijät, jälleenmyyjät kuin nykyiset ja tulevat asiakkaatkin. Tuotetiedot rakentuvat usein eri toimijoiden yhteistyönä. Keskitetyn tuotetiedonhallinnan avulla tiedot löytyvät ajantasaisina yhdestä paikasta, josta ne on helposti ja nopeasti päivitettävissä ja julkaistavissa eri kanaviin.

Adeona PIM –tuotetiedonhallinta on asiantuntijoittemme kehittämä teknologia, joka mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen ja nopeuttaa tuoteprosessia. Se on Suomen käytetyin tuotetiedonhallinnan järjestelmä tuoteinformaation hallintaan, jakeluun ja rikastamiseen. Siitä on olemassa niin laajempi Enterprise -versio, kuin pienemmille yrityksillekin sopiva versio. Kehitämme tuotettamme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  • Mahdollistaa aidosti monikanavaisen tuotekommunikaation
  • Joustava tietomalli
  • Helppo liitettävyys muihin järjestelmiin
  • Modulaarinen rakenne, ratkaisu on laajennettavissa uusin toiminnalisuuksin ja räätälöitävissä asiakastarpeen mukaan

Otamme sinuun yhteyttä

Jätäthän meille yhteystietosi ja kerro mistä haluaisit keskustella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viestisi meille *

Markkinoinnin työkalut aineistotuotantoon

InDesign–julkaisuautomaation myötä luettelot, kuvastot, esitteet ja muut haluamasi julkaisut taittuvat nopeasti ja vaivattomasti. Reaaliaikainen yhteys Adeona PIM:iin pitää huolen siitä, että julkaisusi tuotteet ovat aina viimeisten päivitysten mukaisia. Julkaisuautomaation myötä kieliversioiden taittaminen ja tuoteominaisuuksien päivittäminen julkaisuun onnistuu suoraan InDesign – valikosta.

Myynnin työkalut aineistotuotantoon

Sales Tool on työkalun avulla vastataan jälleenmyyjien ja asiakkaiden kasvaviin tuotetietotarpeisiin. Sales Toolin avulla syntyvät muutamassa minuutissa  hinnastot, tarjousliitteet, hyllynreuna-etiketit, hintalaput , julisteet sekä excelit eri ostojärjestelmiin.

Adeona Media Bank

Adeona Media Bank

Media Bank:in avulla kaikki digitaalisen sisällön jakamiseen tarvittava löytyy samasta paikasta: tuotekuvat, logot, liitetiedostot,käyttöohjeet, videot ja setifikaatit. Media Bank on aina yritysilmeen mukainen. Käyttöoikeuksien rajaaminen on mahdollista, ja kuvakonversiot muodostuvat automaattisesti.

REST API

Adeona REST API ja Elasticsearch

Tuotetietojen vieminen eri julkaisukanaviin tehdään Adeona REST API-vakiorajapinnan kautta. Se on dokumentoitu vakiorajapinta, jonka avulla tuotetietoa on helppo noutaa muiden järjestelmien käyttöön. PIM-järjestelmän tarjoaman hakuindeksin taustalla on avoimen lähdekoodin Elasticsearch, yksi maailman johtavista hakuteknologioista.