Tehoa kuvien ja dokumenttien jakamiseen

Yksi kuva siellä, toinen käyttöohje täällä, kolmas työkaverin tietokoneelle tallennettuna. Miltä kuulostaisi, jos kaikki tuotteisiin liittyvä materiaali löytyisi keskitetysti yhdestä, ulkoasultaan yrityksen ilmeen mukaisesta paikasta, ja olisi sen lisäksi helposti jaettavissa eteenpäin?

Adeona Media Bankin avulla tuotteiden digitaalinen sisältö on helposti löydettävissä ja jaettavissa. Mediapankin kautta jaetaan niin kuvat, logot, liitetiedostot kuin videotkin. Myös CAD-kuvat, asennus-ja käyttöohjeet sekä zip-pakettien jakaminen onnistuu vaivatta ja nopeasti. Yksi Adeona Media Bankin parhaista ominaisuuksista on, että kuvista luodaan automaattisesti eri käyttötarkoituksiin soveltuvat kuvakonversiot, ja myös PDF-tiedostoilla on esikatselukuvat käytössä.

Tilaa demo!

Jätä yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä.

1 + 6 = ?

Mediapankki

Jakamisen helppous

Kuvien ja dokumenttien jakamisen helppous on siinä, että mediapankin näkymiä rajataan käyttäjäoikeuksien perusteella. Rekistetöitymättömille käyttäjille aineistojen jakaminen onnistuu sähköpostilinkin kautta, jonka voimassaoloajan voi itse määrittää. Mediapankki tarjoaa tuen kymmenille tuhansille dokumenteille, joiden kieliversioiden määrän voit valita itse. Lisäksi Adeona Media Bank on kiinteä osa Adeona PIM -järjestelmää, jolloin tuotetiedot ovat saatavilla kuvien ja dokumenttien yhteydessä.

Adeona Media Bankin keskeiset hyödyt

  • Ulkoasu noudattaa yrityksen ilmettä ja voidaan tarvittaessa upottaa osaksi muita verkkopalveluita
  • Kaikki kuvat ja dokumentit jaettavissa ja hallittavissa keskitetysti
  • Saat ladattua kuvat sen kokoisena ja siinä formaatissa, jossa niitä tarvitset
  • Esikatselukuvat myös PDF-tiedostoista
  • Käyttäjäoikeuksien perusteella rajatut näkymät
  • Aineistojen jakomahdollisuus sähköpostilinkin kautta
  • Dokumenttien haku suoraan Adeona PIM -järjestelmään tallennettujen tuotetietojen perusteella
  • Tuotetiedot saatavilla kuvien ja dokumenttien yhteydessä
  • Mahdollisuus lukuisiin kieliversioihin

Vaivatonta tiedonjakoa kumppaneiden kesken

Adeona Media Bank on helppokäyttöinen jakelukanava myös silloin, kun tietoa jaetaan yli organisaatiorajojen. Mediapankki on enemmän kuin kuvapankki: sen avulla jaetaan kuvien lisäksi videoita, käyttöohjeita ja muuta haluamaasi materiaalia. Myös metatietojen lisääminen käy helposti: kuviin voi lisätä vaikkapa kuvaajan ja kuvauspaikan tiedot.

Eri toimijoiden kesken tiedon jakamista nopeuttaa kokoelmien tekeminen. Halutuista tiedostoista rakennetaan kokoelma, joka jaetaan sähköpostilinkin kautta eri osapuolille, esimerkiksi mainostoimistoille ja muille kumppaneille. Mediapankin selkeä rakenne ja tiedostojen esitystapa mahdollistavat vaivattoman käyttökokemuksen.

Martelan mediapankki

Kultakeskuksen mediapankki: kokoelman jako