Meille töihin?

Oletko sinä seuraava vahvistus osaavaan tiimiimme?  Voit olla kokenut tekijä tai urasi alkupuolella oleva osaaja – tärkeintä on asenne ja halu kehittyä. Rennossa ja energisessä tiimissämme on mahdollisuus laaja-alaiseen oman osaamisen kehittämiseen ja mielenkiintoisiin haasteisiin. Lue lisää alta Canterista työpaikkana tai tutustu arkeemme Facebook -sivujemme kautta.

Meillä töissä

Motivoivat asiakassuhteet ja vakaa perusta

Motivoivat asiakassuhteet ja vakaa perusta

Ratkaisumme ovat asiakkaidemme arkipäivän keskiössä ja asiakastyytyväisyys hyvä. Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä, jolloin opimme tuntemaan asiakkaamme hyvin ja ymmärtämään, miten voimme heitä palvella parhaiten. Taloudellisesti olemme kannattava ja tasaista kasvua tekevä yritys, jonka taustalla on vakavarainen omistaja.

Työtehtävien räätälöinti ja jatkuva oppiminen

Kannustamme osaamisen syventämiseen esim. järjestämällä säännöllisesti iltapäiviä osaamisen jakamiseen työntekijältä toiselle ja osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Koska organisaatiomme on joustava, voit myös laajentaa osaamisalueitasi sen mukaan, mistä olet kiinnostunut oman päätehtäväsi ohella. Jos esim. ohjelmistokehityksen lisäksi sinulla on intohimoja asiakaskonsultointiin, projektihallintaan, tiiminvetoon tai vaikka myyntiin tai markkinointiin, rooliasi voidaan muokata sen mukaisesti.

Mahdollisuus valita työkalut itse

Mahdollisuus valita työkalut itse

CYOD-mallimme (Choose Your Own Device) mukaisesti voit itse valita työasemasi ja kehitysympäristösi sen mukaan, mikä tukee parhaiten työtäsi omasta mielestäsi.

Viihtyisä ergonominen työympäristö ja hyvää ruokaa

Viihtyisä ja ergonominen työympäristö sekä hyvää ruokaa

Jokaisella työntekijällä on sähköpöytä, joka mahdollistaa ergonomisen ja vaihtelevan työasennon omalla työpisteellä. Uudenaikaisesta monitilatoimistostamme löytyvät tilat ryhmätyölle, workshopeihin, hiljaiseen työntekoon ja asiakaspalavereihin.

Sijaitsemme Spektrissä, joten läheltä löytyy tusinan verran hyviä lounaspaikkoja. Kaikille työntekijöille kuuluu työsuhde-etuna lounassetelit. Myös keittiössämme saa kokata! (Perjantaipullien paistaminen onnistuu hiukan vähemmälläkin tietotaidolla.)

Matala organisaatio

Palautteen antamista ei tarvitse jännittää – jos tiiminvetäjä ei ole paikalla, voit yhtä hyvin kävellä toimitusjohtajan työpisteelle milloin vain kertomaan kehitysideoistasi ja parannusehdotuksistasi.

Työnteon ulkopuolinen hyvinvointi

Työnteon ulkopuolinen hyvinvointi

Virkistäytymispäiviä on viimeisimpänä pidetty seikkailupuisto Huipussa, porealtaassa ja huonepakopelissä. Otamme luonnollisesti ehdotuksesi vastaan, minne mennä seuraavaksi!

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus Spektrin kuntosalin, suihkujen ja saunojen käyttöön. Lisäksi yrityksellämme on viikottainen sulkapallovuoro.

Voit myös liittyä vasta perustettu bändiimme (ei tasovaatimuksia). Mutta jos oma tapasi pitää itsesi kunnossa ja rentoutua on jotain ihan muuta, voit valita esim. jonkin niistä 5200 mahdollisuudesta, joiden maksamiseen työntekijöille jaettavat virikesetelit soveltuvat.

Toisaalta jos taas jotakin sattuu, kattava työterveyshuoltomme luonnollisesti auttaa sinut takaisin kuntoon.