Canter

Vaikuttavampia tuotekokemuksia

Haluamme olla Suomen halutuin teknologiakumppani ja työnantaja vaikuttavien tuotekokemusten luontiin sekä paremman ostamisen mahdollistaja kaikissa kohtaamispisteissä.

Canter on kotimainen tuotetiedonhallintaan (PIM, Product Information Management) ja julkaisuautomaatioon erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijatalo. Rakennamme moderneihin teknologioihin perustuvia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme kasvattavat digitaalisen pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelusektorin yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta.

Olemme ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Tunnistat meidän kovasta osaamisesta, tinkimättömästä asenteesta ja luovuudesta. Haluamme olla paras mahdollinen kumppani valitsemallamme alueella.

Ydinosaaminen

  • Tuoteinformaation hallinta (PIM)
  • Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)
  • InDesign-automaatio
  • Monikanavajulkaiseminen
  • Ohjelmistokehitys
  • Järjestelmäintegraatio

Canter on perustettu vuonna 1983 ja on osa Etola-konsernia. Olemme Suomalaisen Työn Liiton ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen. Asiakaspalvelumme ja tuotekehityksemme toimivat Suomessa, suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Suomalaista palvelua
Osa Etola Yhtiöitä

Canter sosiaalisessa mediassa

2 days ago
Alle puolet suomalaisista tuoteyrityksistä hallitsee asiakasrajapinnassa esitettäviä #tuotesisältöjä'än keskitetysti. Asiakkaille näkyvien #tuotetieto'jen ajantasaiseen ja tarkkaan hallintaan ei jostain syystä panosteta.
https://t.co/odyc6GcX9u https://t.co/3xM4WTxKxx
CanterNow photo
1 month ago
Monelle jo pelkkä ajatus IT-määrittelyprojektista tuo tuskan hien pintaan. PIM-määrittelyissä on kuitenkin huomattavasti keskimääräistä IT-projektia helpompaa (ja kivempaa!), eikä tarvitse hävetä, vaikka ei kaikkea alan slangia valmiiksi. #määrittely #PIM https://t.co/cmvYzuDwO0 https://t.co/cJtVISad7M CanterNow photo
1 month ago
Kysyimme asiakkailtamme kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Canteria tuttavilleen. Saimme huiman hienon tuloksen – #NPS 79. Kiitos! "Kokemukset ovat hyvät sekä ohjelmasta, integrointimahdollisuuksista että erityisesti henkilökunnasta" #suosittelu #PIM https://t.co/NkkRG40qWt CanterNow photo
2 months ago
Kuinka hallita sovellusten, ohjelmien ja pilvipalveluiden kokonaisuutta. Lue @PatrikPalatz 'in blogi. #tietohallinto https://t.co/iFUEf3Q0SO https://t.co/CqTMLVruOt CanterNow photo
2 months ago
Oikean terminologian ja kulttuuriin istuvan kielenkäytön hallinta ovat tärkeää viestinnän selvyyden vuoksi @PatrikPalatz #tuotesisällöt #lokalisointi https://t.co/tXkf06RsF4