Tuotetiedonhallinta PIM – Vähittäiskauppa

  • Tuotetiedonhallinta vähittäiskaupassa

    Adeona PIM tuotetiedonhallinta on yhdessä asiakkaittemme kanssa kehitetty tuotetiedonhallinnan ohjelmisto, joka skaalautuu vähittäiskaupan tuotetiedonhallinnan tarpeisiin ilman räätälöintejä. Sen avulla vähittäiskaupan asiakkaamme luovat parempia, monikanavaisia tuotekokemuksia kuluttajille ja tehostavat tuoteprosessiaan.​

Vähittäiskaupassa ei enää riitä, että kivijalkamyymälän myyjä tietää tuotteesta kaiken. Yhä useammin kuluttajat tekevät ostopäätöksensä ennen kauppaan saapumista. Tämä tarkoittaa, että vähittäiskauppojen on optimoitava tuotetietonsa kaikissa myyntikanavissa – kampanja-aineistoista verkkosivustoihin ja myymälämateriaaleihin.

Adeona PIM tuotetiedonhallinta vähittäiskaupassa

Julkaisuautomaatiolla kattavat tuotetiedot myös myymälöiden käyttöön

Monet vähittäiskaupan yritykset ovat alkaneet kiinnittää enemmän huomiota tuotetietoihin ja hakupalveluihin verkkopalveluissaan, mikä on hieno asia. Joskus tuotteille tarjotaan kuitenkin paljon parempia tuotetietoja verkkopalveluissa kuin myymälöissä. Näin ei tarvitse olla. Kun tuotetietoja hallitaan keskitetysti Adeona PIM -järjestelmässä, informatiivisia hintalappuja, mainoksia ja hyllyreunaetikettejä voidaan tuottaa myös napin painalluksella.

Lue vinkit tuotetiedonhallintaan verkkokaupassa ->

Lue lisää tuotetiedonhallinnan kaupallisista hyödyistä ->

Tuotetiedonhallinta mahdollistaa nopean reagoinnin trendeihin

Vähittäiskaupassa tuotteen kaupallinen elinkaari voi olla lyhyt ja nopea. Tämä edellyttää tehokasta tuotetietojen julkaisuprosessia. Kaupan on usein oltava valmis reagoimaan viimeisimpään trendiin ja kuluttajien mieltymyksiin muutamassa tunnissa, mikäli haluaa voittaa kilpailun asiakkaiden huomiosta. Tämä on mahdollista, kun kaikkia tuotetietoja hallitaan keskitetysti Adeona PIM -tuotetiedon hallinnan järjestelmässä.

Asiakas on kuningas vähittäiskaupassa, ja hän ostaa muualta, jos monikanavainen tuotekokemus on hoidettu huonosti. Adeona PIM on erinomainen työkalu yhtenäisen ja johdonmukaisen tuotekokemusten hallintaan sosiaalisessa mediassa, verkossa, mobiilisovelluksissa, uutiskirjeissä, kampanjamateriaaleissa ja myymälässä.

Vähittäiskaupan yrityksiä, jotka käyttävät Adeona PIM tuotetiedonhallintaa

IKH PIM
Suomalainen Kirjakauppa PIM
Veikonkone PIM
RTV PIM
Maritim PIM
Etra PIM