Tuotetiedonhallinta PIM – Valmistava teollisuus

  • Tuotetiedon hallinta valmistavassa teollisuudessa

    Adeona PIM tuotetiedonhallinta on yhdessä asiakkaittemme kanssa kehitetty tuotetiedonhallinnan ohjelmisto, joka skaalautuu valmistavan teollisuuden tuotetiedonhallinnan tarpeisiin ilman räätälöintejä. Sen avulla valmistavan teollisuuden asiakkaamme luovat parempia, monikanavaisia tuotekokemuksia ja tehostavat tuoteprosessiaan.​


Valmistavan teollisuuden on yhtä tärkeä kommunikoida tuotteistaan, kuin tuotteiden jakelijoidenkin. Teollisuuden tuotetiedot vaihtelevat suuresti tuotteista riippuen. Paperikoneista kerrotaan eri asioita kuin elintarvikkeista, mutta molempien tuotteiden ostajat perustavat ostopäätöksensä tuotteisiin liittyviin tietoihin.

Tuotteet myyntivalmiiksi muutamassa päivässä

Valmistavassa teollisuudessa päivänkin säästöllä tuotteen markkinoilletuontijassa voi olla merkittävä vaikutus tuotteen myyntiin, viikoista puhumattakaan. Adeona PIM tuotetiedonhallinnan avulla valmistaja saa tuotteensa myyntivalmiiksi kaikkiin myyntikanaviin kaikilla markkinoilla muutamassa päivässä. Toisin sanoen, uuden tuotteen tuotetiedot ovat heti valmiina verkkosivuilla, jälleenmyyjäportaaleissa, esitteissä, hinnastoissa, data sheet:eissä ja luetteloissa. Eikä vain yhdellä kielellä, vaan kaikilla vaadituilla kielillä, huomioiden lokalisointi- ja markkinakohtaiset erityistarpeet.

Lue lisää kieliverisoiden hallinnasta Adeona PIM tuotetiedon hallinnassa ->

Adeona PIM tuotetiedonhallinta valmistavassa teollisuudessa

Lataa opas

PIM varmistaa asiakkaille esitettävän tuotetiedon laadun

Valmistavan teollisuuden tuotehallinnassa voi ajatella, että PIM jatkaa siitä mihin PDM päättyy. PIM-järjestelmä on olennainen osa valmistavan teollisuuden IT-infrastruktuuria toimien portinvartijana sisäisten järjestelmien ja asiakkaan välillä. Adeona PIM:in avulla varmistetaan, että valmistusvaiheen tuotetieto on jäsennelty ja rikastettu kaikella asiakkaan tarvitsemalla tiedolla, kuten kuvilla, käyttötapakuvauksilla, käyttöohjeilla, ohjevideoilla, markkinan vaatimilla sertifikaateilla yms. PIM tuotetiedon hallintaa käytetään varmistamaan, että kaikkia alan säädöksiä on noudatettu tuotetiedon osalta, ja että kaikki vaadittavat tuotetiedot ovat paikallaan ja helposti asiakkaan löydettävissä. Tämä ei siis tarkoita, että PIM olisi kaiken tiedon lähde, vaan että PIM toimii viimeisenä tarkistuspisteenä huolehtien asiakkaalle näytettävän tuotetiedon laadusta ja oikeellisuudesta.

Lue miksi tuotetiedon hallinta tekee liiketoiminnasta kannattavampaa ->

Lue kuinka kalusteita valmistava Martela hyödyntää tuotetiedonhallintaa

Martela kalusteet PIM

Lue kuinka putkia, kaivoja sekä rakennustarvikkeita valmistava Meltex hyödyntää tuotetiedonhallintaa

Meltex tuotetidonhallinta PIM

Valmistavan teollisuuden yrityksiä, jotka käyttävät Adeona PIM tuotetiedonhallintaa

Airam tuotetiedonhallinta
Fredman PIM
Helvar PIM
Helkama PIM
Sormat PIM
Reka PIM
Etra PIM
Nestepaine PIM
Semtu PIM
Duuri PIM

Ota yhteyttä!