Tuotetiedonhallinta PIM – Tukkukauppa

  • Tuotetiedonhallinta tukkukaupassa

    Adeona PIM tuotetiedonhallinta on yhdessä asiakkaittemme kanssa kehitetty tuotetiedonhallinnan ohjelmisto, joka skaalautuu tukkukaupan tuotetiedonhallinnan tarpeisiin ilman räätälöintejä. Sen avulla tukkukaupan asiakkaamme luovat parempia, monikanavaisia tuotekokemuksia jälleenmyyjilleen ja tehostavat tuoteprosessiaan.​

Tukkumyynnissä tuotetietojen hallinta on ollut toimintaedellytys jo jonkin aikaa. Tukkumyynti perustuu loppujen lopuksi tuotteiden ostamiseen ja myyntiin, ja se vaatii välitettävien tuotteiden tuotetietojen hallintaa loppuasiakkaiden ostoprosessia tukien.

Adeona PIM tuotetiedonhallinta tukkukaupassa

Eri päämiesten tuotteiden yhdenmukaistaminen omaan tarjontaan

Toinen tärkeä huomioitava tekijä on tuotetietojen yhdenmukaistaminen. Yhdenmukaistaminen voi tapahtua kahdella eri tasolla – paikallisesti vaadittujen teollisuusstandardien (esim. ETIM, GS1, eCl @ s) tai tukkumyyjän oman tuotemerkin mukaan. Adeona PIM on erittäin tehokas työkalu tuotetietojen yhdenmukaistamiseen.

Lue lisää alakohtaisten standardien hallinnasta PIM -järjestelmällä ->

Tuotetiedonhallinta auttaa erottumaan kilpailijoista

Menestyminen kiristyvässä kilpailussa tukkukaupassa liittyy yhä enemmän hyvään tuotetietoon. Globalisoituneessa maailmassa tukkumyyjä on harvoin ainoa yritys, josta asiakas voi ostaa tuotteen. Tukkukauppiaan on mietittävä tuotekuvausten hakukoneoptimointia – miten erottua kilpailijoista. Ei välttämättä riitä, että vain käännät valmistajan tuotekuvaukset paikalliselle kielelle. Yleensä tarvitaan myös lisätietoja, jotka tuovat lisäarvoa tukkukauppiaiden paikallisille asiakkaille.

Lue käytännön vinkkejä tuotemarkkinointiin tukkukaupassa  ->

Tukkukaupan yrityksiä, jotka käyttävät Adeona PIM tuotetiedonhallintaa

RCK PIM
Hedengren PIM
Maritim PIM
Etra PIM
Kultakeskus PIM
Telko PIM
Rexel PIM
Tele-Tukku PIM
EAhlström PIM
Algol Chemicals PIM
Semtu PIM
Tiivistekeskus PIM
Kauko PIM
Aspo PIM
Kesko PIM