INDESIGN-AUTOMAATION AVULLA EROON RUTIINEISTA

Tuotekuvastot, -kortit ja -katalogit ovat edelleen tärkeitä myyntikanavia useilla toimialoilla. Niiden tekeminen on aikaavievä ja työläs prosessi, joka kestää pisimmillään jopa useita viikkoja. Indesign-julkaisuautomaation avulla taittotyöhön käytettävä aika on mahdollista tiivistää jopa muutamiin tunteihin.

Indesign-julkaisuautomaatiossa sisältö tuodaan ohjelmaan suoraan Adeona PIM -järjestelmästä tai muusta taustajärjestelmästä automaattisesti valittuun pohjaan. Taittajan ei tarvitse käyttää PIM-järjestelmää, vaan kaikki tiedot ovat saatavilla Adobe InDesignissa. Automaation avulla tehdään rutiinityö, jolloin taittajan tehtäväksi jää julkaisun viimeistely.

Taittoautomaation avulla tehdyt dokumentit ovat täysin muokattavissa Adobe InDesignissa vielä automaation tekemisen jälkeen. Esimerkiksi hinnat voi päivittää julkaisuun vasta juuri ennen painoon lähettämistä. Eri kielillä julkaisujen tekeminen käy myös nopeasti, sillä tuotetietojen kieli on valittavissa suoraan pudotusvalikosta.

Adobe InDesign julkaisuautomaatio

Eri taittomallit hyötykäyttöön

InDesign-automaation avulla taitetaan niin kuvastoja, kampanjajulkaisuja kuin uutuusluetteloitakin. Näitä varten räätälöidään taittomallit, joissa on valmiina mm. erikokoiset tuotelohkot eri tyyppisille tuotteille. Automaattinen juoksutus mahdollistaa sen, että luettelon taittaminen onnistuu yhdellä klikkauksella tai vaihtoehtoisesti raahaustaittoa hyödyntäen tuote kerrallaan sivupohjaan.

Reaaliaikainen yhteys Adeona PIM -järjestelmään tuo tuotteiden vaihtoehtoiset kuvat kieliversioineen suoraan käyttöön Adobe InDesigniin. Automaation avulla taittuvat kaikki materiaalit yksittäisistä tuotekorteista etiketteihin ja postimyyntikuvastoihin.

Taustalla saksalaista osaamista

Yhtenä kumppaninamme InDesign-julkaisuautomaation saralla toimii saksalainen Priint. Canter on priint:suite -ohjelmiston merkittävin jälleenmyyjä ja ratkaisuintegraattori Pohjoismaissa. Suomessa olemme ainoa yritys, joka toimittaa priint:suite -ratkaisuja. Lue lisää InDesign-julkaisuautomaatioratkaisuistamme

EasyCatalog

Katso alta toisen kumppanimme Thero Designin esittely EasyCatalog – ohjelmiston käytöstä.

InDesign-julkaisuautomaation keskeiset hyödyt

  • Dokumenttien muokattavuus automaatiotaiton jälkeen
  • Reaaliaikainen yhteys Adeona PIM -järjestelmään
  • Tuotteiden vaihtoehtoinen kuvien valitseminen suoraan Adobe InDesign -ohjelmasta
  • Tuotetietojen kielen valinta suoraan pudotusvalikosta
  • Täysi tai osittainen automaattitaitto
  • Tuki erilaisille taittomalleille ja automaattiselle juoksutukselle
  • Liitettävyys muihin järjestelmiin
  • Saatavissa sekä työasema- että palvelinversiot
  • Saatavissa sekä Windows- että macOS (Mac OS X) -ympäristöön

Sormatin luettelotaitto

Lisää esimerkkejä

Katso myös