Hyvää Canterissa

Mitä tapahtui vuonna 2015?

Viime vuosi on taputeltu, tavoitteet tälle vuodelle asetettu ja toimenpiteet niiden saavuttamiseksi käynnistetty. Katsaus viime vuoteen kannattaa kuitenkin tehdä: mitä teimme oikein, missä meidän pitää kehittyä ja parantaa erityisesti? Mitä tarvitsemme ollaksemme entistä parempia? Missä haluamme olla tänä vuonna ja tulevaisuudessa?

Pasted image at 2016_01_19 14_03

Kyselin toimistollamme menneen vuoden huippuhetkiä ja -asioita, jotka ovat painuneet mieliimme. Tässä koostettuna niistä vuoden 2015 TOP 10 – jotka eivät kulje missään tärkeysjärjestyksessä.

 1. Uudet asiakkaat. Meillä oli ilo aloittaa yhteistyö usean uuden asiakkaan kanssa, oppia heidän toimialastaan ja auttaa heitä menestymään paremman tuotetiedonhallinnan avulla.
 2. Sales Tool. Myynnin työkalumme on erittäin hyvä. Asiakkailtamme kuultu palaute siitä, että aikaa vapautuu itse myyntityölle ja asiakkaille – materiaalien päivittämisen ja tuottamisen sijaan, kertonee olennaisen.
 3. Tuotekehitys. Uusi PIM tekee tuloaan. Hyvää kannattaa vielä hetken odottaa, mutta pian kuuluu!
 4. Canterin www-sivut. Uudet sivumme julkaistiin vappukuplivaa nauttien. Työ niiden eteen jatkuu, mutta olemme ylpeitä päivitetystä ilmeestämme ja paremmasta toimivuudesta kaikenkokoisilla ruuduilla.
 5. Blogi. Kannamme kortemme kekoon, jotta te kaikki tietäisitte, miten tuotetiedonhallinnan avulla päästään parempiin tuloksiin ja miten me voimme siinä auttaa sinua. Kiitos kaikille lukijoillemme – lupaamme jatkossakin tuottaa teitä kiinnostavia tekstejä. Palautetta halutaan!
 6. Oppiminen ja kehittyminen. Olemme saaneet mahdollisuuden tehdä asiakkaidemme kanssa mitä erilaisimpia ratkaisuja, aina asiakkaalle parhaiten sopivaa mallia hakien. Mukaan on tarttunut valtavasti oppia, jonka ansiosta olemme päivä päivältä parempia.
 7. Uudet työkalut. Nyt meidän CRM näyttää siltä miltä pitääkin ja Slack on vienyt sisäisen kommunikoinnin lisäksi myös meemien luomisprosessin uudelle tasolle.
 8. Fiilis. Sekä meillä että asiakkailla -hyvä fiilis, hyvä lopputulos. Jokaisella meistä on vastuu, halu ja mahdollisuus panostaa tähän myös jatkossa.

  Tunnelmia kesäpäivästämme.

  Tunnelmia kesäpäivästämme – tunnistatko meidät?

 9. Elintarviketeollisuus. Tämä on yksi uusista aluevaltauksistamme, ja vauhti vain kiihtyy vuonna 2016. Elintarvikespesifikaatioiden tutuksi tuleminen ja niiden kanssa työskentely inspiroi ja kehittää.
 10. Mahdollisuudet. Vuosi on tarjonnut toimistollamme itse kullekin valtavasti mahdollisuuksia, joihin tarttua ja joiden kautta kehittyä. Mikäli sinä olet kiinnostunut mahdollisuuksistamme, käy katsomassa avoimet paikkamme täältä.

Menestystä ja kehittymismahdollisuuksia jo alkaneelle vuodelle 2016!