Tervetuloa Adeona PIM -kumppaniverkostoon

Laajamuotoinen kumppaniverkosto

Adeona PIM on täysin kotimainen ja samalla Suomen käytetyin tuotetiedon- ja aineistonhallinnan järjestelmä. Sen avulla asiakkaamme toteuttavat korkealaatuista tuoteviestintää myynnin ja viestinnän kanaviin.

Tehokas ja laadukas tuoteviestintä toteutuu, kun Adeona on keskeisenä osana yrityksen tiedon- ja sisällönhallintaa. Saumaton yhteistyö sisältöpalveluja, verkkopalveluja, toiminnanohjausjärjestelmiä, muita tuotetietojärjestelmiä sekä myynninjärjestelmiä tarjoavien toimijoiden kanssa onkin hyvän asiakaskokemuksen takaamiseksi tärkeää. Kasvatamme jatkuvasti kumppaniverkostoamme. Ota toki yhteyttä, mikäli koet, että voisimme yhdessä tarjota ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Lukemattomia mahdollisuuksia

Yhdistä

Yhdistä omat ratkaisusi Adeona PIM -järjestelmän kanssa. Käytä rikasta tuotetietoa esimerkiksi verkkokaupassa. Hyödynnä tuotetietoon pohjautuva salamannopea hakuindeksi muissa verkkopalveluissa.

Jälleenmyy

Jälleenmyy Adeona PIM -ratkaisua osana omaa tarjontaasi. Meiltä saat tarvittavan markkinointimateriaalin sekä tarvittaessa PIM-konsultin auttamaan ratkaisussa.

Implementoi

Implementoi ja toimita Adeona PIM -järjestemä asiakkaallesi. Kattava dokumentaatio, joustava API sekä luotettava tukipalvelu on käytössänne.

Miksi

Kysy lisää

Janne Costiander
Kehitysjohtaja
+358 50 552 1054
janne.costiander@canter.fi

Adeona PIM osana tiedon- ja sisällönhallintaa

Ota yhteyttä!

Jätäthän meille yhteystietosi ja kerro mistä haluaisit keskustella, niin otamme sinuun yhteyttä.Rekisteriseloste

Kumppaneitamme