Kokemuksia tuotetiedonhallinnasta

Autamme asiakkaitamme luomaan entistä parempia asiakaskokemuksia asiayhteyteen parhaiten soveltuvan tuotetiedon avulla. Tässä asiakkaittemme kokemuksia tuotetiedonhallinnasta.  Adeona PIM -järjestelmän avulla asiakkaamme:

  • tallentavat tiedon vain kertaalleen yhteen paikkaan
  • löytävät tiedon aina, kun sitä tarvitsevat
  • voivat julkaista tietoa rajattomasti suodatettuna eri kanavien tarpeisiin
  • pystyvät varmistamaan tuotetiedon korkean laadun
  • saavat tuotteet nopeammin markkinoille
  • myyvät enemmän
  • vähentävät reklamaatioiden määrää
  • saavat entistä tyytyväisempiä asiakkaita
  • tarjoavat työntekijöilleen paremman työntekijäkokemuksen
Tuotetiedon monikanavajulkaisu

Adeona -tuotetiedonhallinnalla ja -julkaisuautomaatiolla tuotettuja aineistoja

npsSeuraamme vuosittain asiakastyytyväisyyttämme NPS indeksin avulla.

Lue täältä lisää vuoden 2020 tuloksista.

Ota yhteyttä!

  • Jätäthän meille yhteystietosi ja kerro mistä haluaisit keskustella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Asiakkaitamme

 

Tuotetiedon löydettävyys kuntoon Adeona PIM:in avulla

Leipurin palvelee leipomoasiakkaitaan laadukkaalla tuotetiedolla, joka on helppo löytää ja jota leipomoiden on vaivatonta hyödyntää omissa tuoteselosteissaan. Tämä on mahdollista keskitetyn Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan avulla.

Leipurin toimii kansainvälisesti useilla eri kieliauleilla ja markkinoilla. Monikielisen ja markkinakohtaisen tuotetiedonhallinta oli lähes mahdotonta ennen keskitettyä tuotetiedonhallinnan ratkaisua. Adeona Sales Tool -julkaisuautomaatio mahdollistaa tuotespesifikaatiot markkinakohtaisten tarpeiden mukaisesti.

leipomo
orient occident verkkokauppa hinnasto

Orient Occident uudisti tuoteprosessinsa

Orient Occident hyödyntää Adeona PIM -tuotetiedonhallintaa tuoteprosessissaan. Se on tuonut siihen nopeutta ja ketteryyttä. Samalla asiakaskokemus on saatu aivan uudelle tasolle.

Ilman Adeonaa tuotteiden laadukas esittely digitaalisessa maailmassa olisi hyvin haastavaa.

Meltex automatisoi tuotemateriaaliensa tuotannon

Meltex lähti vuonna 2018 ennakkoluulottomasti uuden sukupolven Adeona PIM -ohjelmiston pilottiasiakkaaksi. Samalla Meltex otti Adeona Sales Tool -julkaisuautomaation käyttöön myynnin ja markkinoinnin materiaalien tuotantoon.

Lue mitä kaikkea Meltex tuotetiedonhallinnalla ja julkaisuautomaatiolla tekee ja  miten Meltex on saanut Adeona PIM -ohjelmiston avulla tuotetiedonhallinan prosessia tehostettua ja päässyt kertaheitolla eroon tuotteiden päällekkäisestä päivittämisestä eri kanaviin ja materiaaleihin.

Julkaisuautomaation ratkaisut
Monikanavainen tuotetieto

Mediq Finland – Monikanavainen tuotetieto

Mediqin asiakaskunnan työolosuhteet ovat monesti haastavat. Mediqille on kunnia-asia tarjota tuotetietoja sellaisessa muodossa, että ne ovat mahdollisimman helposti käytettävissä siellä ja silloin, kun niitä tarvitaan. Myös tietojen virheettömyys on äärimmäisen tärkeää.

Tuotetiedonhallinta mahdollistaa Mediqille korkealaatuisen, monikanavaisen asiakaspalvelun.

Ajantasaista brändinhallintaa – Oy Perkko

Tuotetiedonhallinnan ja julkaisuautomaation avulla Oy Perkko varmistaa asiakkailleen laadukkaan tuotekokemuksen eri julkaisukanavissa. Myös Perkon päämiehet voivat luottavaisin mielin laskea sen varaan, että Perkon edustamat brändit esitetään eri myyntikanavissa oikeilla ja ajantasaisilla tuotemateriaaleilla.

Tuotetiedonhallinta on ollut Perkolle kannattava investointi. Sen avulla myyntiä on saatu kasvatettua merkittävästi ja varaston kiertonopeutta parannettua.

Ratkaisut tuotemarkkinointiin ja myyntiin lelu- ja pelialan maahantuojalle

Adeona Sales Tool auttaa Amoa keskittymään asiakkaaseen

Autoimme Amoa ratkaisemaan tuotemarkkinoinnin ja myynnin haasteet Sales Toolin avulla. Materiaalien tekemisen nopeuduttua aikaa vapautuu yhä enemmän asiakasta varten ja myynnin tekeminen on tuloksekkaampaa.

Sen lisäksi, että myynti- ja markkinointimateriaalit valmistuvat nopeammin, on tuotetiedot keskitetty yhteen paikkaan, jonka ansiosta ne ovat helposti kaikkien löydettävissä ja päivitettävissä.

Uusia mahdollisuuksia Martelan digimaailmaan

Martelassa visuaalisuus on keskeisessä roolissa myynnin ja markkinoinnin tekemisessä. Taustalla toimiva tuotetiedonhallinnan ohjelmisto Adeona PIM mahdollistaa sen, että tieto on tallennettuna yhteen paikkaan ja on nopeasti oikeana kaikkien käytössä.

Tuotteisiin liittyvän tiedon, kuten kuvien ja manuaalien jakaminen on sujuvaa Mediapankin kautta. Sales Toolin käyttöönoton myötä myyjät saavat tarjoukset tehtyä muutamalla napin painalluksella.

Asiakaspalvelu ja brändi edellä talo- ja rakennusalan tarvikkeiden jättiläiselleAsiakaspalvelu ja brändi edellä talo- ja rakennusalan tarvikkeiden jättiläiselle

Keskolla asiakaspalvelu ja brändi edellä

Keskon Rakentamisen ja talotekniikan kaupalla on hallittavanaan 400 000 tuotenimikettä. Sähköisen kaupan kasvattaessa osuuttaan on resursseja kohdennettava sinne, missä asiakkaat liikkuvat.

Asiakkaita ja Rakentamisen ja talotekniikan henkilökuntaa palvelee Adeona PIM moduleineen, joka mahdollistaa tiedon jakamisen nopeasti useisiin eri kanaviin ja nopeasti asiakkaiden käyttöön.

Etra kasvattamassa kilpailuetua

Etra on teknisen kaupan erikoisliike, jonka laaja tuote- ja palveluvalikoima vastaa teollisuuden tarpeisiin. Etran 300 000 tuotenimikkeestä kolmannes on aktiivisesti asiakkaiden käytössä, jolloin myös asiakkaan tarvitsemia tietoja on runsaasti.

Tiedon määrä on hallittavissa Adeona PIMin avulla. Kun tuotetiedoilla on keskitetty paikka, jossa niitä voidaan rikastaa ja josta ne voidaan nopeasti jakaa eteen päin eri kanaviin, saadaan tieto asiakkaan hyödynnettäväksi parissa päivässä.

Kasvattamassa kilpailuetua teknisen kaupan erikoisliikkeen kanssa