Kotimainen PIM tuotetiedonhallinta
palvelee ja työllistää Suomessa

Meille kotimaisuus on tärkeä arvo

Canter on suomalainen PIM- ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Kehitämme ohjelmistojamme Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme Suomesta käsin. Teemme työmme Suomessa ja maksamme veromme Suomeen. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, koska toimimalla paikallisesti pystymme olemaan niin maantieteellisesti kuin kulttuurisestikin lähellä asiakastamme. Olemme toimineet Suomessa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja pitkä historiamme on antanut meille hyvän ymmärryksen suomalaisesta liiketoimintaympäristöstä ja sen asettamista vaatimuksista tuotetiedonhallinnalle.

Voit lukea lisää arvoistamme täältä ->

Myös omissa hankinnoissamme suosimme suomalaista

Suomalaisen työn liiton tekemän tutkimuksen mukaan Suomessa toimivien yritysten ostoista reilut 70 prosenttia on suomalaisia ja suurin osa suomalaisista kokee, että yritysten tulisi ostaa mahdollisimman paljon Suomesta. Myös me Canterilla mietimme aina tuotteiden ja palveluiden kotimaisuutta. Ostoistamme yli 90% on kotimaisia.

Meillä Canterilla on Avainlippu osoituksena suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetusta Adeona PIM -ohjelmistosta. Viestimme sillä kotimaisista juuristamme ja siitä, että meille on tärkeää palvella ja työllistää Suomessa.

Ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluita tuetaan kotimaista yrittäjyyttä, luodaan uusia työpaikkoja ja kasvatetaan verotuloja Suomeen. Näillä varoilla katetaan hyvinvointimme kustannuksia. Avainlippu-tuotteen tai -palvelun valinta on arvovalinta.

suomalainen PIM