Valmistavan teollisuuden on yhtä tärkeä kommunikoida tuotteistaan, kuin tuotteiden jakelijoidenkin. Teolisuuden tuotetiedot vaihtelevat suuresti tuotteista riippuen. Paperikoneista kerrotaan eri asioita, kuin elintarvikkeista, mutta molempien tuotteiden ostajat perustavat ostopäätöksensä tuotteisiin liittyviin tietoihin.

Valmistavassa teollisuudessa päivänkin säästöllä tuotteen markkinoilletuontijassa voi olla merkittävä vaikutus tuotteen myyntiin, viikoista puhumattakaan. Adeona PIM tuotetiedonhallinnan avulla valmistaja saa tuotteensa myyntivalmiiksi kaikkiin myyntikanaviin kaikilla markkinoilla muutamassa päivässä. Toisin sanoen, uuden tuotteen tuotetiedot ovat heti valmiina verkkosivuilla, jälleenmyyjäportaaleissa, esitteissä, hinnastoissa, data sheet:eissä ja luetteloissa. Eikä vain yhdellä kielellä, vaan kaikilla vaadituilla kielillä, huomioiden lokalisointi- ja markkinakohtaiset erityistarpeet.

Lue lisää kieliverisoiden hallinnasta Adeona PIM tuotetiedonhallinnassa ->


Valmistavan teollisuuden tuotehallinnassa voi ajatella, että PIM jatkaa siitä mihin PDM päättyy. PIM-järjestelmä on olennainen osa valmistavan teollisuuden IT-infrastruktuuria toimien portinvartijana sisäisten järjestelmien ja asiakkaan välillä. Adeona PIM:in avulla varmistetaan, että valmistusvaiheen tuotetieto on jäsennelty ja rikastettu kaikella asiakkaan tarvitsemalla tiedolla, kuten kuvilla, käyttötapakuvauksilla, käyttöohjeilla, ohjevideoilla, markkinan vaatimilla sertifikaateilla yms. PIM tuotetiedonhallintaa käytetään varmistamaan, että kaikkia alan säädöksiä on noudatettu tuotetiedon osalta, ja että kaikki vaadittavat tuotetiedot ovat paikallaan ja helposti asiakkaan löydettävissä. Tämä ei siis tarkoita, että PIM olisi kaiken tiedon lähde, vaan että PIM toimii viimeisenä tarkistuspisteenä huolehtien asiakkaalle näytettävän tuotetiedon laadusta ja oikeellisuudesta.

Valmistavan teollisuuden yrityksiä, jotka käyttävät Adeona PIM tuotetiedonhallintaa

Airam tuotetiedonhallinta
Helkama PIM
Nestepaine PIM
Fredman PIM
Sormat PIM
Semtu PIM
Helvar PIM
Reka PIM
Duuri PIM
Etra PIM