Tuotetiedonhallinta tutkimus

Canter toteutti marraskuussa 2020 tutkimuksen tuotetiedonhallinnan nykytilasta Suomessa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun aihetta selvitettiin Suomen markkinassa laajemmin.

Tutkimuksessa selvisi,  että tuotetiedonhallinnassa on yrityksillä vielä paljon kehitettävää. Kuitenkin 84% vastaajista pitää tuotetiedonhallintaa kriittisenä menestystekijänä liiketoiminnalle.

Koronan aikana tämä merkitys on jo näkynyt. Tuotetiedonhallintaa hyödyntävät yritykset ovat onnistuneet kasvattamaan kilpailukykyään merkittävästi muita paremmin.

Otos tutkimusraportista

Tilaa koko tutkimusraportti kaikkine graafeineen sähköpostiisi oheisella lomakkeella ->

Jos haluat tietää miten menestyvät yritykset tuotetiedonhallintaa hyödyntävät, ja mitä he pitävät sen tärkeimpinä kehityskohteina tulevaisuudessa, lataa maksuton kopiosi tutkimusraportista täyttämällä oheinen lomake.

Mikäli haluat kuulla tutkimuksesta, ja sen tuloksista lisää, ota yhteyttä:

Patrik Palatz
040 774 1200
patrik.palatz@canter.fi

Antoisia lukuhetkiä!

Tilaa tutkimusraportti sähköpostiisi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tuotetiedonhallinta Suomessa

Toteutettuamme laajan tutkimuksen aiheesta vuoden 2021 alussa, pitkin vuotta 2021 olemme järjestäneet viiden webinaarin sarjan, jossa pureudutaan aiheeseen eri näkökulmista.

Löydät alta tallenteet jokaisesta viidestä webinaarista.

Suomalainen PIM tutkimus 2022

Suomalainen PIM tutkimus on jo toisena peräkkäisenä vuotena toteutettava ainutlaatuinen selvitys tuotetiedonhallinnan tilasta Suomessa. Mikäli haluat ymmärtää entistä paremmin tuotetiedonhallintaa, kuinka suomalaiset yritykset sitä omassa toiminnassaan hyödyntävät ja kuinka yrityksenne voi saavuttaa sen avulla kilpailuetua, kannattaa tilata tutkimuslinkki ja varmistaa paikkasi ensimmäisten joukossa jotka saavat tutkimustulokset.