Tuotetiedonhallinnan tulevaisuus – Tekoäly ja uudet teknologiat

Webinaari

Tervetuloa torstaina 23.9. klo 9.00 – 10.00  webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi valmistautua uusien teknologioiden hyödyntämiseen tuotetiedonhallinnan avulla.

  • Miten yritykset maailmalla hyödyntävät tekoälyä ja uusia teknologioita tuotemyynnissä jo nyt?
  • Tutkimustuloksia siitä, miten suomalaisyritykset hyödyntävät uusia teknologioita tuotetiedonhallinnassa.
  • Mitä yrityksesi voi tehdä jo tänä päivänä valmistautuakseen tuotetiedonhallinnassa tuleviin teknologioihin ja miten uusia teknologioita voi hyödyntää jo tänä päivänä?

Saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin webinaarimme aikana, jossa annamme käytännön vinkkejä  esimerkkien kautta.

Webinaarissa pureudutaan myös tuloksiin tekemästämme tutkimuksesta, joissa selvitettiin kuinka suomalaiset yritykset hyödyntävät jo nyt uusia teknologioita tuotetiedonhallintaan liittyen, ja millaisia suunnitelmia näihin liittyen on.

Webinaarin asiantuntijat

Katri Koskentalo

Katri Koskentalo

Seniorikonsultti, Canter Oy

Katri on viestintätekniikan diplomi-insinööri, jolla on lähes 10 vuoden kokemus IT -projektien johtamisesta. Katrin rautainen tuotetiedonhallinnan ammattitaito on asiakkaittemme hyödynnettävissä muun muassa Adeona PIM -käyttöönottoprojektien ja järjestelmäintegraatioiden teknisissä määrittelyissä.

Riikka Silverberg

Seniorikonsultti, Canter Oy

Riikka hengittää tuotetietoa ja on parhaimmillaan ongelmia selvittäessään. Riikalla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta ja tuotetietojen parissa on vierähtänyt jo reilu vuosikymmen. Elintarviketeollisuuden pitkä kokemus on vienyt Riikan syvälle mm. Synkan saloihin. Tuotetietojen tärkeyttä ei voi koskaan liiaksi korostaa!

Katariina Tenhunen

Toimitusjohtaja, Tutkimustoimisto Vastakaiku Oy

Katariinalla on yli viidentoista vuoden kokemus konsultoinnista, valmentamisesta ja tutkimuksista. Asiakaskokemuksen, brändin ja myynnin intohimoinen kehittäjä. Vaativien muutosprosessien sparraaja. Katariina auttaa löytämään ja hyödyntämään tietoa, jossa yhdistyvät faktat, innovatiiviset näkökulmat ja konkreettiset toimenpiteet.