Uusia Adeona PIM käyttäjiä vuonna 2018

Vuosi 2018 oli meille Canterilla hyvä vuosi. Saimme uuden sukupolven Adeona PIM tuotetiedonhallinnan valmiiksi ja aloitimme yhteistyön uusien, hienojen asiakkaiden kanssa. Tänä vuonna olemme luomassa parempia tuotekokemuksia aiempien asiakkaidemme lisäksi myös näiden yritysten kanssa.

Toivotamme kaikki uudet asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi Adeona PIM tuotetiedonhallinnan yhteisöön!

RTV on suomalainen tapettien, laattojen ja lattianpäällysteiden myyjä ja maahantuoja. Omia myymälöitä on yli 30. Palvelu, osaaminen ja valikoima ovat aina olleet RTV toiminnan taustalla olevia arvoja, joita kunnioittaen liiketoimintaa on kehitetty.

RTV on ottanut käyttöön Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan ja Canterin toimittaman InDesign -julkaisuautomaation. Tuotetiedonhallinnan prosessin kehittäminen on tärkeä osa RTV:n monikanavaista asiakaspalvelua. On tärkeää, että kaikista asiakaspalvelukanavista löytyvät kattavat ja ajantasaiset tuotetiedot. InDesign -julkaisuautomaatio tehostaa puolestaan RTV:n tuotekuvastoprosessia.

Meltex on kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja. Meltex tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, rakennustarvikealan erikoisosaamisen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Toimintaan liittyy valtava määrä tuotetietoa sekä erilaisia materiaaleja ja kanavia, joihin tuotetietoja julkaistaan.

Meltex lähti ennakkoluulottomasti uuden sukupolven Adeona PIM -ohjelmiston pilottiasiakkaaksi. Myynnin ja markkinoinnin materiaaleja Meltex tuottaa Adeona Sales Tool -julkaisuautomaatiolla. Lue lisää Meltexin tuotetiedonhallinnan määrittelystä asiakasvastaava Katri Koskentalon blogista.

RCK tarjoaa yhdestä osoitteesta toimistoihin kaikki tarpeelliset välineet. Perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi valikoimaan kuuluvat siivous- ja hygieniatuotteet, ensiapu- ja turvallisuustuotteet, kahvit ja paljon muuta.

RCK:lla toteutettiin vuonna 2018 suuri tietojärjestelmäuudistus, jossa Adeona PIM -järjestelmällä hallinnoitava tuotetiedonhallinta tuotiin keskiöön. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin tuotemuutoksiin ja erinomaisen asiakaspalvelun kanavasta riippumatta. RCK:lla asiakaskokemuksen lisäksi myös omien työntekijöiden hyvä työntekijäkokemus on arvostettu korkealle. Hyvillä työkaluilla RCK pystyy varmistamaan, että tuotetietojen parissa työskentely on sujuvaa ja mukavaa.

Tele-Tukku on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista elektronisia komponentteja ja tarvikkeita maahantuovista tukkuliikkeistä Suomessa.

Tele-Tukku valitsi Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan mittavan 12 000 varastonimikkeensä tuotetietojen hallintaan. Tuotteista esitetään kattavasti tietoja niin verkkokaupassa kuin tuotekatalogissakin.

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin alansa toimija, joka palvelee asiakkaitaan 65 myymälässä sekä Suomalainen.com -verkkokaupassa, josta löytyy yli 100 000 kotimaista ja miljoonia ulkomaisia kirjoja. Kirjojen lisäksi Suomalaisen kirjakaupan valikoimaan kuuluu toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita.

Nyt tuota valtavaa nimikemäärää ollaan viemässä Adeona PIM tuotetiedonhallintaan, jossa sitä rikastetaan kuvilla, videoilla, arvosteluilla ja muilla tuotetiedoilla ja josta sitä julkaistaan niin verkkokauppaan, kuin muihinkin myynnin ja markkinoinnin kanaviin.