Adeona PIM

Systemaattisesta tuotetiedonhallinnasta hyötyvät niin yrityksen työntekijät, jälleenmyyjät kuin nykyiset ja tulevat asiakkaatkin. Tuotetiedot rakentuvat usein eri toimijoiden yhteistyönä. Keskitetyn tuotetiedonhallinnan avulla tiedot löytyvät ajantasaisina yhdestä paikasta, josta ne on helposti ja nopeasti päivitettävissä ja julkaistavissa eri kanaviin.

Adeona PIM –tuotetiedonhallinta on asiantuntijoittemme kehittämä teknologia, joka mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen ja nopeuttaa tuoteprosessia. Se on Suomen käytetyin tuotetiedonhallinnan järjestelmä tuoteinformaation hallintaan, jakeluun ja rikastamiseen. Siitä on olemassa niin laajempi Enterprise-versio, kuin pienemmille yrityksillekin sopiva versio. Kehitämme tuotettamme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  • Mahdollistaa aidosti monikanavaisen tuotekommunikaation
  • Joustava tietomalli
  • Helppo liitettävyys muihin järjestelmiin
  • Modulaarinen rakenne, ratkaisu on laajennettavissa uusin toiminnalisuuksin ja räätälöitävissä asiakastarpeen mukaan
Adeona PIM tuotetiedonhallinta
REST API

Rajapinnat sähköisiin kanaviin

Tuotetietojen vieminen eri julkaisukanaviin tehdään, joko integraatioilla tai modernin Adeona REST API -vakiorajapinnan kautta. Se on dokumentoitu vakiorajapinta, jonka avulla tuotetietoa on helppo noutaa muiden järjestelmien käyttöön.

Automatisoitu myyntimateriaalin tuotto

Adeona Sales Tool on selaimen kautta käyettävä yksinkertainen työkalu tarjousten, hinnastojen, myymälämateriaalien, PowerPoint -korttien, Excel -taulujen ym. nopeaan tuotantoon. Sen avulla niin myynti, markkinointi kuin jälleenmyyjätkin tuottavat brändinmukaista ja tuotesisällöltään ajantasaista myyntimateriaalia käden käänteessä.

Taittotyökalut korkealaatuiseen aineistotuotantoon

InDesign–julkaisuautomaatiolla kuvastot, esitteet ja hinnastot taittuvat nopeasti ja vaivattomasti. Reaaliaikainen yhteys Adeona PIM -järjestelmään pitää huolen siitä, että julkaisusi tuotteet ovat aina viimeisten päivitysten mukaisia.

Adeona Media Bank

Tehokas kuva-aineistojen hallinta ja jakelu

Mediapankin avulla kaikki digitaalisen sisällön jakamiseen tarvittava löytyy samasta paikasta: tuotekuvat, logot, liitetiedostot, käyttöohjeet, videot ja setifikaatit. Adeona Media Bank on aina yritysilmeen mukainen. Käyttöoikeuksien rajaaminen on mahdollista, ja kuvakonversiot muodostuvat automaattisesti.

Ota yhteyttä

Jätäthän meille yhteystietosi ja kerro mistä haluaisit keskustella, niin otamme sinuun yhteyttä.

2 + 4 = ?