Meille töihin?

Oletko sinä seuraava vahvistus osaavaan tiimiimme?  Voit olla kokenut tekijä tai urasi alkupuolella oleva osaaja – tärkeintä on asenne ja halu kehittyä. Rennossa ja energisessä tiimissämme on mahdollisuus laaja-alaiseen oman osaamisen kehittämiseen ja mielenkiintoisiin haasteisiin.


Avoimet työpaikat

Senior Full Stack Developer

(Junior) Devops Specialist


Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@canter.fi

Säilytämme hakemuksia 12 kuukautta.

Rekrytoinnin rekisteriseloste


Tutustu meihin

Saara Mäkinen: Saara tuo asiakaspalveluumme monipuolista osaamista

Kaisa Rolig: Vahvistaa tiimiämme asiakaskeskeisellä ratkaisukehitysosaamisellaan

Abel Terefe: Uutta vahvuutta tuotekehitykseen

Katri Koskentalo: monipuolinen työnkuva motivoi

Aki Riisiö: Kolme vuotta Canterilla

Lotta Multimäki: Joustavuutta, monipuolisuutta ja oppimiskokemuksia

Tuomas Lehtonen: Uuden rakentamista rennossa ilmapiirissä

Outi Sorsa: Ensimmäiset kuukaudet Canterilla

Canter Oy

HIGH PERFORMANCE PRODUCT COMMUNICATION Canter is a software and services company with a tight focus in Product Information Management and publishing automation. We design and deliver solutions based on modern technologies which help our clients to grow the value of their digital capital, improve their operational performance, provide consistent product experiences and succeed in multi-channel commerce. We help our clients to communicate about their products more efficiently with better product information Our clients are among the leaders in their own industries (manufacturing, wholesale/distribution and retail). They value our knowledge and attitude along with our long-term partnership. We are an agile, result-driven team of professionals. You will recognize us through our expertise, uncompromising attitude and creativity. We strive to make PIM your sustainable competitive edge! We dare to claim that we know what it takes to make product information management a strategic asset. We have also seen its boosting impact to many businesses. Drop a message or call us today! CORE EXPERTISE Product Information Management (PIM) Digital Asset Management (DAM) Adobe InDesign automation Multi-channel publishing Software development System integration Data and API architectures and strategies Canter was established in 1983 and is today part of Etola Group. Our customer service and product development operate in Finland, listening to wishes and needs of our domestic and international clients.
Canter Oy
Canter Oy
Our very first learning afternoon in full speed
#learningbydoing #learningworkers #opitaanyhdessä
Canter Oy
Canter Oy
We decided to make the most easy-to-use PIM software on the market to help you differentiate with product information. Now, Adeona PIM is ready and to celebrate, we made some beer.
Cheers to Adeona!

Päätettiin tehdä markkinoiden helppokäyttöisin PIM -ohjelmisto, jolla pystyt erottautumaan eduksesi tuotetiedoillasi. Nyt Adeona PIM on valmis ja sen kunniaksi oli syytä panna vähän oluttakin.
Kippis Adeonalle!

#adeonapils #adeonapim @espoonomapanimo #omaolut #ourbeer
Canter Oy
Canter Oy
Uusi Adeona PIM on täällä! Katso mitä yhdistämällä asiakaidemme tarpeet ja markkinoiden modernein teknologia saadaan aikaan. #uusiPIM #tuotetiedonhallinta #eiräätälöintejä #tuotekokemus #joustavatietomalli #aineistonhallinta
Canter Oy
Canter Oy
Canter Oy
Tonight it was Kettle Beast rock at Juuso’s fairwell party. Thanks for the great times and happy adventures in Germany!
Canter Oy
Canter Oy
This year our emplyee summerday event took place on a ”war zone”. Had great fun @arenaharbor !
#paintballers #funwithcolleagues #tyky #hauskaaoli

Meillä töissä

Motivoivat asiakassuhteet ja vakaa perusta

Motivoivat asiakassuhteet ja vakaa perusta

Ratkaisumme ovat asiakkaidemme arkipäivän keskiössä ja asiakastyytyväisyys hyvä. Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä, jolloin opimme tuntemaan asiakkaamme hyvin ja ymmärtämään, miten voimme heitä palvella parhaiten. Taloudellisesti olemme kannattava ja tasaista kasvua tekevä yritys, jonka taustalla on vakavarainen omistaja.

Työtehtävien räätälöinti ja jatkuva oppiminen

Kannustamme osaamisen syventämiseen esim. järjestämällä säännöllisesti iltapäiviä osaamisen jakamiseen työntekijältä toiselle ja osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Koska organisaatiomme on joustava, voit myös laajentaa osaamisalueitasi sen mukaan, mistä olet kiinnostunut oman päätehtäväsi ohella. Jos esim. ohjelmistokehityksen lisäksi sinulla on intohimoja asiakaskonsultointiin, projektihallintaan, tiiminvetoon tai vaikka myyntiin tai markkinointiin, rooliasi voidaan muokata sen mukaisesti.

Mahdollisuus valita työkalut itse

Mahdollisuus valita työkalut itse

CYOD-mallimme (Choose Your Own Device) mukaisesti voit itse valita työasemasi ja kehitysympäristösi sen mukaan, mikä tukee parhaiten työtäsi omasta mielestäsi.

Viihtyisä ergonominen työympäristö ja hyvää ruokaa

Viihtyisä ja ergonominen työympäristö sekä hyvää ruokaa

Jokaisella työntekijällä on sähköpöytä, joka mahdollistaa ergonomisen ja vaihtelevan työasennon omalla työpisteellä. Uudenaikaisesta monitilatoimistostamme löytyvät tilat ryhmätyölle, workshopeihin, hiljaiseen työntekoon ja asiakaspalavereihin.

Sijaitsemme Spektrissä, joten läheltä löytyy tusinan verran hyviä lounaspaikkoja. Kaikille työntekijöille kuuluu työsuhde-etuna lounassetelit. Myös keittiössämme saa kokata! (Perjantaipullien paistaminen onnistuu hiukan vähemmälläkin tietotaidolla.)

Matala organisaatio

Palautteen antamista ei tarvitse jännittää – jos tiiminvetäjä ei ole paikalla, voit yhtä hyvin kävellä toimitusjohtajan työpisteelle milloin vain kertomaan kehitysideoistasi ja parannusehdotuksistasi.

Työnteon ulkopuolinen hyvinvointi

Työnteon ulkopuolinen hyvinvointi

Virkistäytymispäiviä on viimeisimpänä pidetty seikkailupuisto Huipussa, porealtaassa ja huonepakopelissä. Otamme luonnollisesti ehdotuksesi vastaan, minne mennä seuraavaksi!

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus Spektrin kuntosalin, suihkujen ja saunojen käyttöön. Lisäksi yrityksellämme on viikottainen sulkapallovuoro.

Voit myös liittyä vasta perustettu bändiimme (ei tasovaatimuksia). Mutta jos oma tapasi pitää itsesi kunnossa ja rentoutua on jotain ihan muuta, voit valita esim. jonkin niistä 5200 mahdollisuudesta, joiden maksamiseen työntekijöille jaettavat virikesetelit soveltuvat.

Toisaalta jos taas jotakin sattuu, kattava työterveyshuoltomme luonnollisesti auttaa sinut takaisin kuntoon.