Meille töihin?

Oletko sinä seuraava vahvistus osaavaan tiimiimme?  Voit olla kokenut tekijä tai urasi alkupuolella oleva osaaja – tärkeintä on asenne ja halu kehittyä. Rennossa ja energisessä tiimissämme on mahdollisuus laaja-alaiseen oman osaamisen kehittämiseen ja mielenkiintoisiin haasteisiin.

Avoimet työpaikat

Full Stack Developer – Scala

Canterin työntekijät kertovat Canterista työpaikkana

Meillä töissä

Motivoivat asiakassuhteet ja vakaa perusta

Ratkaisumme ovat asiakkaidemme arkipäivän keskiössä ja asiakastyytyväisyys hyvä (linkki NPS -tutkimukseemme). Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä, jolloin opimme tuntemaan asiakkaamme hyvin ja ymmärtämään, miten voimme heitä palvella parhaiten. Taloudellisesti olemme kannattava ja tasaista kasvua tekevä yritys, jonka taustalla on vakavarainen omistaja.

Työssäoppiminen

Työtehtävien räätälöinti ja jatkuva oppiminen

Kannustamme osaamisen syventämiseen esim. järjestämällä säännöllisesti iltapäiviä osaamisen jakamiseen työntekijältä toiselle ja osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. Koska organisaatiomme on joustava, voit myös laajentaa osaamisalueitasi sen mukaan, mistä olet kiinnostunut oman päätehtäväsi ohella. Jos esim. ohjelmistokehityksen lisäksi sinulla on intohimoja asiakaskonsultointiin, projektihallintaan, tiiminvetoon tai vaikka myyntiin tai markkinointiin, rooliasi voidaan muokata sen mukaisesti.

Mahdollisuus valita työkalut itse

CYOD-mallimme (Choose Your Own Device) mukaisesti voit itse valita työasemasi ja kehitysympäristösi sen mukaan, mikä tukee parhaiten työtäsi omasta mielestäsi.

Viihtyisä työympäristö

Viihtyisä ja ergonominen työympäristö sekä hyvää ruokaa

Jokaisella työntekijällä on sähköpöytä, joka mahdollistaa ergonomisen ja vaihtelevan työasennon omalla työpisteellä. Uudenaikaisesta monitilatoimistostamme löytyvät tilat ryhmätyölle, workshopeihin, hiljaiseen työntekoon ja asiakaspalavereihin.

Sijaitsemme Spektrissä, joten läheltä löytyy tusinan verran hyviä lounaspaikkoja. Kaikille työntekijöille kuuluu työsuhde-etuna lounassetelit. Myös keittiössämme saa kokata! (Perjantaipullien paistaminen onnistuu hiukan vähemmälläkin tietotaidolla.)

Maailman paras tiimi

Maailman paras tiimi

Yritysmaailmaa voi ajatella maailman vaikeimpana joukkuepelinä, jonka säännöt muuttuvat kaiken aikaa. Niinpä työ voi onnistua vain, jos kaikki toimivat yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tervetuloa tekemään osasi maailman parhaaseen tiimiin!

Hyvinvointi

Työnteon ulkopuolinen hyvinvointi

Virkistäytymispäivinä olemme mm. selviytyneet huonepakopelistä, taistelleet värikuulasodassa, rauhoittuneet porealtaassa ja maistelleet olutta Tallinnassa. Kuuntelemme mielellämme ehdotuksesi, minne mennä seuraavaksi.

Kaikilla työntekijöillämme on oikeus Spektrin kuntosalin, suihkujen ja saunojen käyttöön. Samoin kaikille kuuluvat myös virikesetelit, jotka tarjoavat n. 6500 erilaista mahdollisuutta esim. treenaamiseen tai rentoutumiseen. Ja jos jotakin sattuu, kattava työterveyshuoltomme luonnollisesti auttaa sinut takaisin kuntoon.

Bonuksena kaikki työntekijämme ovat tervetulleita liittymään huimaa mainetta saavuttaneeseen bändiimme Kettle Beastiin. Moni meistä on lähtenyt hellän kannustuksen myötä estradeille ilman aiempaa soitto- tai laulukokemusta!