Sofia Kapoglu

Ensimmäinen kesätyöpaikkani Canterilla

Olen Sofia Kapoglu. Olen 15-vuotias. Aloitan opinnot Tapiolan lukion musiikkilinjalla syksyn alussa. Tässä blogissa kerron kesätyöajastani Canterilla.

Olen ollut kolme viikkoa kesätöissä Canterilla. Olin aikaisemmin myös yhdeksännen luokan TET:ssä täällä, joten Canter oli jo entisestään tuttu paikka. Sain mahdollisuuden päästä Canterille TET:iin sukulaisen kautta. TET:in loputtua pidimme yhteyttä, ja kysyin sitten kesätyöpaikkaa kesän lähestyessä.

Olen tehnyt kesätyöaikanani paljon erilaisia tehtäviä sekä myynnille ja markkinoinnille, että customer operations -tiimille. Olen esimerkiksi muokannut Adeona PIM:issä erilaisia tietoja, osallistunut webinaareihin, kirjannut tietoja ylös Exceliin ja paljon muuta.

Lempitehtäviäni on ollut kaikenlainen suunnittelu ja uuden luominen. Esimerkiksi tuotteiden ja kategorioiden luominen Adeona PIM:iin sekä Canterin Instagram-tilille julkaiseminen ovat olleet juuri sellaisia tehtäviä. Myös tämän blogin kirjoittaminen on minusta todella kivaa. Tylsin tehtävä on varmaan ollut näyttökaapeleiden inventointi.

Olen saanut canterilaisilta hyvää palautetta valmiista tehtävistä. Työpäivät Canterilla ovat olleet todella kivoja ja rentoja. Minusta on aina mukava tulla toimistolle.

Tässä on muutama kuva Canterin Instagram Storysta:

Canterin Instagram Story -kuvia

Olen oppinut Canterilla paljon uusia asioita tehtävien yhteydessä, sekä ihmisiltä. Täällä Canterilla työporukka on aivan mahtava. Tunsin heti kuuluvani joukkoon. Oli myös kiva osallistua firman omaan kesäpäivään.

En vielä tiedä mitä aion opiskella lukion jälkeen, mutta Canterin ansiosta huomasin kiinnostukseni markkinointiin ja myyntiin.

Haluan vielä kiittää kaikkia canterilaisia, jotka ovat saaneet minut tuntemaan itseni hyväksytyksi ja olevani osa Canterin tiimiä. Ensimmäinen kesätyöpaikkani oli todella kiva ja opettavainen! Olen todella iloinen siitä, että pääsin tänne kesätöihin.