Canter

Vaikuttavampia tuotekokemuksia tuotetiedonhallinnalla ja julkaisuautomaatiolla

Olemme suomalainen tuotetiedonhallinta- (PIM) ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Lisäksi tarjoamme rautaisen ammattitaitomme tuotetiedonhallinnasta ja julkaisuautomaatiosta asiakkaittemme käyttöön. Pilvipalveluina toimitettavat tuotteemme perustuvat moderneihin teknologioihin. Toimittamiemme ratkaisujen avulla asiakkaamme kasvattavat tuotetietoihin liittyvän pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, mutta merkittäviä teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta sekä avointa ja rehtiä suomalaista toimintaa.

“Kokemukset ovat hyvät sekä ohjelmasta, integrointimahdollisuuksista että erityisesti henkilökunnasta”
– Asiakkaamme vapaa palaute NPS -tutkimuksessa

Olemme ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Tunnistat meidän kovasta osaamisesta, tinkimättömästä asenteesta ja luovuudesta. Haluamme olla paras mahdollinen kumppani valitsemallamme alueella.

Suomalaista palvelua

Ydinosaaminen

  • Tuoteinformaation hallinta (PIM)
  • Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)
  • Myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoitu tuotanto
  • InDesign-automaatio
  • Monikanavajulkaiseminen
  • Ohjelmistokehitys
  • Järjestelmäintegraatio

Canter on perustettu vuonna 1983 ja on osa Etola-konsernia. Olemme Suomalaisen Työn Liiton ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen. Asiakaspalvelumme ja tuotekehityksemme toimivat Suomessa, suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen.


Hyvää #tasaarvonpäivä'ä myös meiltä Canterilta! Meidän asiantuntevasta ja hyvin koulutetusta #digiosaaja -porukasta 52% on naisia. https://t.co/OCRoW0QBG9
CanterNow photo
FiCom ry @FiCom_ry
”Naisen työala tulevaisuudessa on laaja, hänen tehtävänsä tärkeä."
#ICT-alalle mahtuu vielä runsaasti lisää naisia. Hyvää #tasaarvonpäivä:ä! #MinnaCanth #digiala https://t.co/VG5X8xOqiB

Kotimaisuus on meille Canterilla tärkeä arvo, koska toimimalla paikallisesti pystymme olemaan niin maantieteellisesti kuin kulttuurisestikin lähellä asiakastamme. #avainlippu #onhansiinäavainlippu #tuotetiedonhallinta #pim https://t.co/SrvNiw40VK https://t.co/1tHM8B4up0 CanterNow photo

Yksi arvoistamme on Fair & Care. #Aitous #reiluus ja #välittäminen heijastuvat niin jokapäiväisessä työssämme, kuin yhteiskuntavastuullisuudessa.
https://t.co/WPK7DCOVXs #yhteiskuntavastii https://t.co/FGUVmR7ETg
CanterNow photo

Toimitusjohtajamme @PatrikPalatz kertoo @itewiki artikkelissa, mistä tuotetiedonhallinnassa on oikeasti kyse.
https://t.co/juB4PEkxQz #tuotetieto #tuotetiedonhallinta #pim #pdm https://t.co/xu2O2mgJ63
CanterNow photo

Mitä on #tekoäly? Miten sitä voi konkreettisesti hyödyntää jo nyt verkkokaupassa? Lue Mervi Halmeen blogista miten tekoälyä voi hyödyntää jo tänä päivänä ja miten se liittyy tuotetiedonhallintaan. #ai #tuotetiedonhallinta #verkkokauppa https://t.co/YLKFfGLBxj https://t.co/HbKfrMEtUt CanterNow photo

Canter Oy

HIGH PERFORMANCE PRODUCT COMMUNICATION Canter is a software and services company with a tight focus in Product Information Management and publishing automation. We design and deliver solutions based on modern technologies which help our clients to grow the value of their digital capital, improve their operational performance, provide consistent product experiences and succeed in multi-channel commerce. We help our clients to communicate about their products more efficiently with better product information Our clients are among the leaders in their own industries (manufacturing, wholesale/distribution and retail). They value our knowledge and attitude along with our long-term partnership. We are an agile, result-driven team of professionals. You will recognize us through our expertise, uncompromising attitude and creativity. We strive to make PIM your sustainable competitive edge! We dare to claim that we know what it takes to make product information management a strategic asset. We have also seen its boosting impact to many businesses. Drop a message or call us today! CORE EXPERTISE Product Information Management (PIM) Digital Asset Management (DAM) Adobe InDesign automation Multi-channel publishing Software development System integration Data and API architectures and strategies Canter was established in 1983 and is today part of Etola Group. Our customer service and product development operate in Finland, listening to wishes and needs of our domestic and international clients.
Canter Oy
Canter Oy
Kotimaisuus on meille Canterilla tärkeä arvo, koska toimimalla paikallisesti pystymme olemaan niin maantieteellisesti kuin kulttuurisestikin lähellä asiakastamme.
Olemme kehittäneet Adeona PIM -tuotetiedonhallintaa ja Adeona Sales Tool -julkaisuautomaatiota suomalaisten asiakkaittemme kanssa jo parinkymmenen vuoden ajan. Pitkä historiamme on antanut meille hyvän ymmärryksen suomalaisesta liiketoimintaympäristöstä ja sen asettamista vaatimuksista tuotetiedonhallinnalle. Tästä on hyvä jatkaa, ylpeänä suomalaisuudestamme.
https://www.canter.fi/suomalainen-pim/
Canter Oy
Canter Oy
Canter Oy
What a way to start the day! Happy women’s day to all you super women out there! 🍬 #womensday
Canter Oy
Canter Oy
Today we had visitors from Vamos. A group of young people at the beginning of their studies and worklife came to our office to learn about Canter as a workplace as well as our career stories. #worklifestories @ Canter Oy