Vaikuttavampia tuotekokemuksia tuotetiedonhallinnalla ja julkaisuautomaatiolla

Olemme suomalainen tuotetiedonhallinta- (PIM) ja julkaisuautomaatio-ohjelmistoja kehittävä yritys. Lisäksi tarjoamme rautaisen ammattitaitomme tuotetiedonhallinnasta ja julkaisuautomaatiosta asiakkaittemme käyttöön. Pilvipalveluina toimitettavat tuotteemme perustuvat moderneihin teknologioihin. Toimittamiemme ratkaisujen avulla asiakkaamme kasvattavat tuotetietoihin liittyvän pääomansa arvoa, tehostavat toimintaansa ja menestyvät monikanavaisessa kaupassa.

Asiakkaamme ovat pieniä ja suuria, mutta merkittäviä teollisuuden ja kaupanalan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat osaamisemme ja asenteemme lisäksi pitkäjänteistä kumppanuutta sekä avointa ja rehtiä suomalaista toimintaa.

“Kokemukset ovat hyvät sekä ohjelmasta, integrointimahdollisuuksista että erityisesti henkilökunnasta”
– Asiakkaamme vapaa palaute NPS -tutkimuksessa

Olemme ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Tunnistat meidän kovasta osaamisesta, tinkimättömästä asenteesta ja luovuudesta. Haluamme olla paras mahdollinen kumppani valitsemallamme alueella.

Täältä voit lukea lisää arvoistamme ->

Canter Avainlippu
 

Ydinosaaminen

  • Tuoteinformaation hallinta (PIM)
  • Digitaalisen aineiston hallinta (DAM)
  • Myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoitu tuotanto
  • InDesign-automaatio
  • Monikanavajulkaiseminen
  • Ohjelmistokehitys
  • Järjestelmäintegraatio

Canter on perustettu vuonna 1983 ja on osa Etola-konsernia. Olemme Suomalaisen Työn Liiton ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen. Asiakaspalvelumme ja tuotekehityksemme toimivat Suomessa, suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Etola-logo

Canterin työntekijät kertovat Canterista

1 month ago
Uusinta suositusta tuotetiedonhallinnan webinaarista. Tule mukaan tiistaina 22.9.! #webinaari #tuotetiedonhallinta #pim https://t.co/xGUKRYkIXU https://t.co/XsaikdI16O CanterNow photo
4 months ago
Leipurin kertoo, kuinka #AdeonaPIM on auttanut parantamaan tuotteiden löydettävyyttä sekä nostamaan tuotetietojen määrän ja laadun eri palveluissa, kuten verkkosivuilla, verkkokaupassa ja printtimateriaaleissa. #tuotetiedonhallinta #verkkokauppa https://t.co/bUZiFpItYY https://t.co/iAFGryUjBX CanterNow photo
6 months ago
Mitä varten verkkokaupat ovat olemassa?
- jotta asiakas voi ostaa sieltä vaivattomasti tarvitsemiaan tuotteita. Jotta tämä täyttyy on tuotetiedon oltava sellaisessa kunnossa, että se oikeasti palvelee asiakastarvetta.
#verkkokauppa #asiakaskokemus https://t.co/M1yWReI46x https://t.co/DjRpZVzvUJ
CanterNow photo
6 months ago
Tervetuloa tiistaina 28.4. klo 9.00 – 9.45 webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi kasvattaa myyntiä paremmalla tuotetiedolla. #tuotetiedonhallinta #webinaari #tuotetieto #tuotemyynti #monikanavainenmyynti https://t.co/fyByeZbCU3 https://t.co/BbvCKtSvhc CanterNow photo