Tuotetiedonhallinta koskettaa koko organisaatiota

Tuotetiedonhallinta toimii parhaiten, kun koko organisaatio ymmärtää oikean ja rikastetun tuotetiedon tärkeyden, mutta tätä merkitystä ei aina tunnisteta.

Tuotetiedonhallinnan ammattilaisten parhaat vinkit ja opit vuosien varrelta

Iloksemme saimme vierailevaksi panelistiksi Tevellan nettipäällikkö Anni Mielosen jakamaan kokemuksiaan Adeona PIM:n kanssa.
Sofia Kapoglu

Ensimmäinen kesätyöpaikkani Canterilla

Olen Sofia Kapoglu. Olen 15-vuotias. Aloitan opinnot Tapiolan…

Kaupallisen tuotetiedonhallinnan nykytila Suomessa

PIM – järjestelmä mahdollistaa sekä tehokkaan tuotetiedon hallinnan että yrityksen laajentumisen ja kasvun.

Organisaatiomme kasvaa

Olemme saaneet vahvistusta kolmella Canterlaisella vuoden 2022 alussa. Tutustu uusiin Canterlaisiin täältä!

Mitä kaikkea markkinoinnissa kannattaa automatisoida?

Markkinoinnin automaatio ja inbound-markkinointi ovat kuumia puheenaiheita. Myös resursseja kuormittava monikanavainen julkaisu kannattaa automatisoida.

PIM:in pitää olla helppoa

Järjestelmäuudistuksia pidetään usein vaikeina ja monet ovatkin. Siitä syystä me olemme panostaneet omissa järjestelmissämme helppouteen.
virtuaalitodellisuus laajennettu todellisuus PIM

5 vinkkiä tekoälyn ja uusien teknologioiden haltuunottoon

Käymme läpi tekoälyn ja uusien teknologioiden yleisimmistä kompastuskivistä ja annamme 5 vinkkiä niiden haltuunottamiseen.

6 vinkkiä myynnin lisäämiseen kaupallisella tuotetiedon hallinnalla

Tuotetiedonhallinnalla on ensiarvoinen asema digitaalisissa kanavissa tapahtuvaan myyntiin liittyen. Lue lisää Canterin ja Vastakaiun webinaarista.

Kustomoitujen asiakaskokemusten merkitys markkinoinnissa

Pystyäkseen tarjoamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, yrityksen tulee pystyä toteuttamaan kustomoituja kokemuksia yrityksen jokaisessa kontaktipisteessä.

Suomalainen PIM tutkimus 2022

Toteutamme jo toisena peräkkäisenä vuotena ainutlaatuisen tutkimuksen tuotetiedonhallinnan tilasta Suomessa. Varmista täältä mukanaolosi ja paikkasi ensimmäisten joukossa, jotka saavat tutkimustulokset!

Adeona PIM kuulumisia kumppaneilta ja asiakkailta

Tämän vuoden juhlissa saimme kuulla asiakkaidemme ja kumppaneidemme kuulumisia PIMiin liittyen mahtavien puheiden muodossa. Lue niistä täältä!

Kilpailuetua hyvin hallitusta tuotetiedosta

Markkinoilla erottautuminen ja oman aseman vahvistaminen sekä parempien asiakaskokemusten tarjoaminen vaatii kilpailuedun parantamista.

PIM haltuun kolmessa tunnissa

Haluatko tietää kuinka liiketoimintanne saa täyden hyödyn irti tuotetiedonhallinnasta? Tule oppimaan kaikki oleellinen PIMistä 19.01.2022

Tuotetiedonhallinta Suomessa

Toteutimme laajan tutkimuksen tuotetiedonhallinnasta, järjestimme viiden webinaarin sarjan, jossa pureuduttiin aiheeseen eri näkökulmista. Katso tallenteet.

Luovu Excel-taulukoista ennen kuin on liian myöhäistä

PIM ratkaisee ne haasteet, joihin Excel-taulut eivät pysty, koska PIM on rakennettu erityisesti tuotetietojen keskitettyyn hallintaan.

Tekoäly ja uudet teknologiat tuotetiedon hallinnan tukena

Minkälaisia tapoja suomalaiset yritykset käyttävät tällä hetkellä tuotetiedon rikastamiseen? Lue vuoden vaihteessa tehdyn tutkimuksemme tuloksista.

Myynti digitalisoituu – kilpailuetua hyvin hallitusta tuotetiedosta

Tervetuloa kuulemaan webinaariimme, miksi keskitetty tuotetiedonhallinta on tulevaisuuden kriittinen menestystekijä kolmesta keskeisestä näkökulmasta

Tekoäly ja uudet teknologiat tuotemyynnin tukena

Mitä tekoäly ja uudet teknologiat mahdollistavat tuotemyynnissä kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Mitä tuotetiedonhallinnassa on syytä huomioida.

Julkaisuautomaation käyttöönotto – tuotetiedonhallinta automaation selkärankana

Miten julkaisuautomaatioprojektissa päästään toivottuun lopputulokseen. Lue käytännön vinkit tuotemateriaalien automaatioon.
Tuotetiedon monikanavajulkaisu

Asiakasesimerkkejä tuotetiedonhallinnan hyödyistä

Mahdollisimman suoraviivainen ja vaivaton tuotteiden löytäminen on koettu avaintekijäksi asiakaskokemuksissa. Lue asiakasesimerkkejä tuotetiedonhallinnan hyödyistä.

Tehokkuutta InDesign-julkaisuun automaatiolla

Tervetuloa webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi tehostaa InDesign-taittamista.

Tuotetiedonhallinnan tulevaisuus – Tekoäly ja uudet teknologiat

Tule kuulemaan miten yrityksesi saa tekoälyn ja uudet teknologiat haltuun tuotetiedonhallinnan avulla.

Asiakastuen arki

Canterilla asiakkaitamme palvelee oma asiakastuki, joka on tavoitettavissa jokaisena arkipäivänä. Palvelupäällikkömme Sanna kertoo asiakastuen toiminnasta. 

Monikanavainen myynti ja vaikuttavat tuotekokemukset erottautumistekijöinä

Ajantasaisen ja yhtenäisen tuotetiedon jakaminen relevantteihin myynti kanaviin voi olla haastavaa. Lue tuotetiedonhallinnan keskittämisestä.
Tuotetiedonhallinta

Tuotetiedonhallinnan johtamisen ABC

Tuotetiedonhallinta vaatii onnistuakseen johtamista. Lue täältä mitkä ovat tuotetiedonhallinnan johtamisen suurimmat karikot ja miten ne ovat vältettävissä!

Virkistyspäivä riemua Nuuksiossa

Canter-tiimin virkistyspäivä kauniin Nuuksion kansallispuistossa oli menestys! Lue blogistamme lisää, miten onnistunut tiimipäivä sujui korona-aikaan.
Tuotetiedonhallinta PIM perusteetCanter

Tuotetiedonhallinnan perusteet

Tuotetiedonhallinta PIM on myyntiä tukevan tuoteinr´formaation hallintaa. Opi täältä tuotetiedonhallinnan perusteet.
tuotetiedonhallinta akilleen kantapää

Tuotetiedonhallinnan haasteet ja mahdollisuudet

Selvitys: Koronavuosi paljasti Akilleen kantapään suomalaisyrityksissä – Tuotetiedon nykylaadulla ei pärjää kansainvälistyvässä kilpailussa. Vaikka tuotetietoa pidetään kriittisen tärkeänä vaikuttajana asiakkaan ostopäätökseen, yritykset eivät ole tyytyväisiä sen hallintaan, paljastaa tuotetiedonhallinnan ammattilaisille suunnattu kyselytutkimus.

Sales Enablement trendit vuonna 2021

Sales Enablement on kaikkea muuta kuin perinteistä myynnin johtamista, se on myynnin mahdollistamista. Haastattelimme Seidatin toimitusjohtajaa Paulus Perkkiötä sekä Canterin toimitusjohtajaa Patrik Palatzia ja kysyimme, mitä isoja myynnin trendejä vuosi 2021 tuo tullessaan.
Ei enää copy paste

Markkinointimateriaalien automatisointi –Ei enää tylsää copy pastea, kiitos!

Markkinointimateriaaleja tuotetaan vielä manuaalisesti, vaikka tarjolla on kustannustehokkaampia vaihtoehtoja. Julkaisuautomaatiolla tehostetaan toistuvia prosesseja sekä parannetaan monikanavaista asiakaskokemusta.
Tuotehallinta menestystekijäksi

Tuotehallinta menestystekijäksi vuonna 2021

Tule kuulemaan miten tuotehallinta käännetään liiketoiminnan menestystekijäksi vuonna 2021. Mukana keskustelussa tuotetiedonhallinnan asiantuntijoita ja käyttäjiä.

Kaupallinen tuotetiedonhallinta Suomessa 2021 – Canter tutkimus

Jos haluat tietää miten menestyvät yritykset tuotetiedonhallintaa hyödyntävät, ja mitä he pitävät sen tärkeimpinä kehityskohteina tulevaisuudessa, lataa maksuton kopiosi tutkimusraportista täältä.
Onnistuneet etäjuhlat

Onnistuneet etäjuhlat

Tänä vuonna Adeona PIM synttärit järjestettiin etänä. Hienostihan se meni poikkeusoloista huolimatta. Lue juhlatunnelmista.
Tuotetiedonhallinta tutkimus

Tuotetiedonhallinta tutkimus

Canter toteuttaa ensimmäisenä Suomessa tutkimuksen tuotetiedonhallinnan tilasta. Tervetuloa osallistumaan!
Kansainvälistyvä verkkokauppa

Webinaari verkkokauppojen ketterästä kansainvälistymisestä

Webinaari - kansainvälistyvä verkkokauppa Tervetuloa keskiviikkona 7.10. klo 09.30 - 11.30 maksuttomaan webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä verkkokaupan kansainvälistymiseen. Webinaarin järjestävät yhteistyössä Canter, Transfluent ja Tulos.

Tuotetiedonhallinta PIM webinaari

Tervetuloa tiistaina 22.9. klo 9.00 – 9.45 webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi kasvattaa myyntiä paremmalla tuotetiedolla.
monikielinen tuotemarkkinointi

Vinkkejä tuotemyynnin lokalisointiin

Kilpailukansainvälisillä markkinoilla kiristyy ja monien suomalaisten yritystenkin on uskaltauduttava kisaan mukaan menestyäkseen. Tässä blogissa avaan muutamia konkreettisia keinoja tuotemyynnin lokalisointiin.
Monikielinen tuotemarkkinointi

Hallitse kielikaaos ja menesty – hoida monikielinen tuotemarkkinointi fiksummin!

Monikielinen tuotemarkkinointi - mikä lokalisoinnissa ja käännöksissä on tärkeää ja kuinka niitä kannattaa hallita.
nps

Suositteluindeksi NPS 79

Vuosittainen NPS-tutkimuksemme on toteutettu ja jälleen kerran, kiitos ihanat asiakkaamme, saimme teiltä erittäin korkean suositteluhalukkuuden!