Black Friday Offer – nyt esiselvitys tuotetiedonhallinnasta edullisesti!

Black Friday Offer - nyt esiselvitys tuotetiedonhallinnasta edullisesti!

Laattapiste siirtyy käyttämään Adeona PIM -ohjelmistoa

Kotimainen perheyritys Laattapiste on Suomen johtava…

Miten asiakkaiden kasvaneet odotukset näkyvät kaupallisen tuotetiedon hallinnassa?

Webinaarisarjamme neljännessä osassa paneuduimme tutkimuksen tuloksiin ja Canterin omien asiakkaiden käytännön kokemuksiin asiakkaiden odotuksista. Mitkä seikat painottuvat tulevaisuudessa, kun loppuasiakas tekee ostopäätöstä?
tuotetietoja excel-riveillä

Standardointi ja luokitukset ovat tärkeä osa tuotetietoa

Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan järjestelmässä on tuki tuotetietostandardin ja ETIM:in mukaisesti luokitellulle tuotetiedolle.

Tuotetiedonhallinta koskettaa koko organisaatiota

Tuotetiedonhallinta toimii parhaiten, kun koko organisaatio ymmärtää oikean ja rikastetun tuotetiedon tärkeyden, mutta tätä merkitystä ei aina tunnisteta.

Tuotetiedonhallinnan ammattilaisten parhaat vinkit ja opit vuosien varrelta

Iloksemme saimme vierailevaksi panelistiksi Tevellan nettipäällikkö Anni Mielosen jakamaan kokemuksiaan Adeona PIM:n kanssa.
Sofia Kapoglu

Ensimmäinen kesätyöpaikkani Canterilla

Olen Sofia Kapoglu. Olen 15-vuotias. Aloitan opinnot Tapiolan…

Asiakaskokemus, vastuullisuus ja rikastavat sisällöt tuotetiedonhallinnan keskiössä

Osa tuotetiedon rikastamisprosessia on tietää, mitä tietoa kohdeasiakkaat etsivät. Noin 46 % vastaajista ei kerää palautetta lainkaan.

Kaupallisen tuotetiedonhallinnan nykytila Suomessa

PIM – järjestelmä mahdollistaa sekä tehokkaan tuotetiedon hallinnan että yrityksen laajentumisen ja kasvun.

Organisaatiomme kasvaa

Olemme saaneet vahvistusta kolmella Canterlaisella vuoden 2022 alussa. Tutustu uusiin Canterlaisiin täältä!

Mitä kaikkea markkinoinnissa kannattaa automatisoida?

Markkinoinnin automaatio ja inbound-markkinointi ovat kuumia puheenaiheita. Myös resursseja kuormittava monikanavainen julkaisu kannattaa automatisoida.

PIM:in pitää olla helppoa

Järjestelmäuudistuksia pidetään usein vaikeina ja monet ovatkin. Siitä syystä me olemme panostaneet omissa järjestelmissämme helppouteen.
virtuaalitodellisuus laajennettu todellisuus PIM

5 vinkkiä tekoälyn ja uusien teknologioiden haltuunottoon

Käymme läpi tekoälyn ja uusien teknologioiden yleisimmistä kompastuskivistä ja annamme 5 vinkkiä niiden haltuunottamiseen.

6 vinkkiä myynnin lisäämiseen kaupallisella tuotetiedon hallinnalla

Tuotetiedonhallinnalla on ensiarvoinen asema digitaalisissa kanavissa tapahtuvaan myyntiin liittyen. Lue lisää Canterin ja Vastakaiun webinaarista.

Kustomoitujen asiakaskokemusten merkitys markkinoinnissa

Pystyäkseen tarjoamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, yrityksen tulee pystyä toteuttamaan kustomoituja kokemuksia yrityksen jokaisessa kontaktipisteessä.

Suomalainen PIM tutkimus 2022

Toteutamme jo toisena peräkkäisenä vuotena ainutlaatuisen tutkimuksen tuotetiedonhallinnan tilasta Suomessa. Varmista täältä mukanaolosi ja paikkasi ensimmäisten joukossa, jotka saavat tutkimustulokset!

Adeona PIM kuulumisia kumppaneilta ja asiakkailta

Tämän vuoden juhlissa saimme kuulla asiakkaidemme ja kumppaneidemme kuulumisia PIMiin liittyen mahtavien puheiden muodossa. Lue niistä täältä!

Kilpailuetua hyvin hallitusta tuotetiedosta

Markkinoilla erottautuminen ja oman aseman vahvistaminen sekä parempien asiakaskokemusten tarjoaminen vaatii kilpailuedun parantamista.

PIM haltuun kolmessa tunnissa

Haluatko tietää kuinka liiketoimintanne saa täyden hyödyn irti tuotetiedonhallinnasta? Tule oppimaan kaikki oleellinen PIMistä 19.01.2022

Tuotetiedonhallinta Suomessa

Toteutimme laajan tutkimuksen tuotetiedonhallinnasta, järjestimme viiden webinaarin sarjan, jossa pureuduttiin aiheeseen eri näkökulmista. Katso tallenteet.

Luovu Excel-taulukoista ennen kuin on liian myöhäistä

PIM ratkaisee ne haasteet, joihin Excel-taulut eivät pysty, koska PIM on rakennettu erityisesti tuotetietojen keskitettyyn hallintaan.

Tekoäly ja uudet teknologiat tuotetiedon hallinnan tukena

Minkälaisia tapoja suomalaiset yritykset käyttävät tällä hetkellä tuotetiedon rikastamiseen? Lue vuoden vaihteessa tehdyn tutkimuksemme tuloksista.

Myynti digitalisoituu – kilpailuetua hyvin hallitusta tuotetiedosta

Tervetuloa kuulemaan webinaariimme, miksi keskitetty tuotetiedonhallinta on tulevaisuuden kriittinen menestystekijä kolmesta keskeisestä näkökulmasta

Tekoäly ja uudet teknologiat tuotemyynnin tukena

Mitä tekoäly ja uudet teknologiat mahdollistavat tuotemyynnissä kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Mitä tuotetiedonhallinnassa on syytä huomioida.

PIM! Valmius myynnin digitalisointiin

Tervetuloa webinaariimme, jossa toimitusjohtajamme kertoo kuinka tuotedata kannattaa laittaa kuntoon myynnin digitalisointia varten

Julkaisuautomaation käyttöönotto – tuotetiedonhallinta automaation selkärankana

Miten julkaisuautomaatioprojektissa päästään toivottuun lopputulokseen. Lue käytännön vinkit tuotemateriaalien automaatioon.
Tuotetiedon monikanavajulkaisu

Asiakasesimerkkejä tuotetiedonhallinnan hyödyistä

Mahdollisimman suoraviivainen ja vaivaton tuotteiden löytäminen on koettu avaintekijäksi asiakaskokemuksissa. Lue asiakasesimerkkejä tuotetiedonhallinnan hyödyistä.

Tehokkuutta InDesign-julkaisuun automaatiolla

Tervetuloa webinaariimme inspiroitumaan ja saamaan vinkkejä kuinka yrityksenne voi tehostaa InDesign-taittamista.

Tuotetiedonhallinnan tulevaisuus – Tekoäly ja uudet teknologiat

Tule kuulemaan miten yrityksesi saa tekoälyn ja uudet teknologiat haltuun tuotetiedonhallinnan avulla.

Asiakastuen arki

Canterilla asiakkaitamme palvelee oma asiakastuki, joka on tavoitettavissa jokaisena arkipäivänä. Palvelupäällikkömme Sanna kertoo asiakastuen toiminnasta. 

Monikanavainen myynti ja vaikuttavat tuotekokemukset erottautumistekijöinä

Ajantasaisen ja yhtenäisen tuotetiedon jakaminen relevantteihin myynti kanaviin voi olla haastavaa. Lue tuotetiedonhallinnan keskittämisestä.
Tuotetiedonhallinta

Tuotetiedonhallinnan johtamisen ABC

Tuotetiedonhallinta vaatii onnistuakseen johtamista. Lue täältä mitkä ovat tuotetiedonhallinnan johtamisen suurimmat karikot ja miten ne ovat vältettävissä!

Virkistyspäivä riemua Nuuksiossa

Canter-tiimin virkistyspäivä kauniin Nuuksion kansallispuistossa oli menestys! Lue blogistamme lisää, miten onnistunut tiimipäivä sujui korona-aikaan.
Tuotetiedonhallinta PIM perusteetCanter

Tuotetiedonhallinnan perusteet

Tuotetiedonhallinta PIM on myyntiä tukevan tuoteinr´formaation hallintaa. Opi täältä tuotetiedonhallinnan perusteet.
tuotetiedonhallinta akilleen kantapää

Tuotetiedonhallinnan haasteet ja mahdollisuudet

Selvitys: Koronavuosi paljasti Akilleen kantapään suomalaisyrityksissä – Tuotetiedon nykylaadulla ei pärjää kansainvälistyvässä kilpailussa. Vaikka tuotetietoa pidetään kriittisen tärkeänä vaikuttajana asiakkaan ostopäätökseen, yritykset eivät ole tyytyväisiä sen hallintaan, paljastaa tuotetiedonhallinnan ammattilaisille suunnattu kyselytutkimus.

Sales Enablement trendit vuonna 2021

Sales Enablement on kaikkea muuta kuin perinteistä myynnin johtamista, se on myynnin mahdollistamista. Haastattelimme Seidatin toimitusjohtajaa Paulus Perkkiötä sekä Canterin toimitusjohtajaa Patrik Palatzia ja kysyimme, mitä isoja myynnin trendejä vuosi 2021 tuo tullessaan.
Ei enää copy paste

Markkinointimateriaalien automatisointi –Ei enää tylsää copy pastea, kiitos!

Markkinointimateriaaleja tuotetaan vielä manuaalisesti, vaikka tarjolla on kustannustehokkaampia vaihtoehtoja. Julkaisuautomaatiolla tehostetaan toistuvia prosesseja sekä parannetaan monikanavaista asiakaskokemusta.
Tuotehallinta menestystekijäksi

Tuotehallinta menestystekijäksi vuonna 2021

Tule kuulemaan miten tuotehallinta käännetään liiketoiminnan menestystekijäksi vuonna 2021. Mukana keskustelussa tuotetiedonhallinnan asiantuntijoita ja käyttäjiä.

Kaupallinen tuotetiedonhallinta Suomessa 2021 – Canter tutkimus

Jos haluat tietää miten menestyvät yritykset tuotetiedonhallintaa hyödyntävät, ja mitä he pitävät sen tärkeimpinä kehityskohteina tulevaisuudessa, lataa maksuton kopiosi tutkimusraportista täältä.
Onnistuneet etäjuhlat

Onnistuneet etäjuhlat

Tänä vuonna Adeona PIM synttärit järjestettiin etänä. Hienostihan se meni poikkeusoloista huolimatta. Lue juhlatunnelmista.