TOIMISTOKOIRAT

Yksi arvoistamme on ”Wooly socks and Office dogs”. Se kertoo mm. leikkisästä ja lämpimästä ilmapiiristä toimistollamme.

Meillä on suuri joukko toimistokoiria, jotka osaltaan luovat iloa ja rentoutta työympäristöömme. Näitä karvakavereita olemme kaikki koronakotoilun aikana kaivanneet. Toivottavasti pääsemme taas kesän jälkeen työskentelemään näiden alla esiteltyjen persoonien kanssa.

toimistokoirat
toimistokoira

Vyyhti

Olen kaksivuotias, epävirallisesti paimensukuinen suomenlapinkoira, vaikkei minulla ole vielä ollutkaan mahdollisuutta paimentaa poroja tai edes lampaita.

Rakastan huomion saamista ihmisiltä ja se onkin paras asia Canterin toimistossa. Siellä on aina iloisia ihmisiä antamassa huomiota ja leikkimässä minun kanssani. Toiseksi paras asia Canterin toimistolla on se, että siellä riittää tilaa juosta ympäriinsä ja leikkiä.

Lotta

Olen kolmevuotias Australian labradoodle.

Canterin toimisto on toinen työpaikkani kodin lisäksi. Siellä minulla on tärkeä tehtävä muistuttaa kaikkia, että rapsutus korvan takaa piristää kummasti kiperimmänkin koodauspulman kohdalla.

Office dogs
Office dog

Mauno

Olen Canterin toimistokoirien seniori, 14-vuotias portugalinpodengo.

Viihdyn lämmössä ja auringossa, sadepäivinä katoan peittojen alle. Arjen kiireet eivät minua juuri hetkauta ja toimistolta minut löytääkin useimmiten päiväunilta omasta  kopastani. Nautin kuitenkin suunnattomasti, kun mukavat canterlaiset tulevat minua rapsuttelemaan työpäivän aikana.

Nökö

Olen noin kuusivuotias husky.

Tulin perheeseeni rescue-koirana.

Tykkää juosta ja olla omissa oloissani, vaikka välillä tykkää kyllä halaillakin silloin, kun olen sillä tuulella. Tänä kesänä olen nauttinut rauhallisista työpäivistä Canterin toimistolla.

Office dog

Sissi

Olen puolitoistavuotias Schipperke(le), jonka jotkut tuntevat paremmin laivakoirana. Kauempaa minut saattaa sekoittaa kissaan, mutta äänestä kyllä tuntee koiraksi.

Pahin pentuikä on takana, mutta tykkään silti aina välillä vähän rajummista leikeistä. Toimistolla parasta on pitkä käytävä, jossa on hyvä spurttailla pallon perässä. Myös muiden toimistokoirien ja –ihmisten kanssa riehuminen on kivaa.

Vikke

Olen viisivuotias Lagotto (Italian vesikoira)

Rodustani huolimatta en ole kovin kiinnostunut vedestä, mutta luonteeltani olen temperamenttinen italiano. Olen aina valmiina kaikkeen jännittävään ja hauskaan.

Parasta Canterin toimistokoirana olemisessa on kaikkien ihanien canterlaisten rapsuteltavaksi pääseminen.

toimistokoira
office dogs

Eetu

Olen Australian labradoodle ja vielä aivan vauva.

Vielä en ole päässyt Canterin toimistolle, mutta isäntäni Patrik on luvannut viedä minut sinne heti, kun olen oppinut sisäsiistiksi. Odotan innolla, että pääsen leikkimään isäntäni työkavereiden ja muiden toimistokoirien kanssa.